Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Τι λέει μωρέ το ροζουλί μαϊμουνάκι; Απίστευτη ανάρτηση Κυρίτση με αιχμές για τους επιστήμονες

Απίστευτη ανάρτηση Κυρίτση με αιχμές για τους επιστήμονες
Με ανάρτηση στο twitter ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης αφήνει υπόνοιες κατά των επιστημόνων που δίνουν τον αγώνα κατά του κορονοϊού ότι παίρνουν γραμμή από το Μαξίμου και την Κυβέρνηση για να μην καταμετρούν τα κρούσματα ώστε να φαίνονται λιγότερα. Δείτε τι απάντηση και στο σχόλιο της Εύας Καϊλή.Ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε τη στιγμή αυτή για να αφήσει αιχμές κατά του επιστημονικού προσωπικού και να κάνει μικροκομματική κριτική κάνοντας λόγο για «υποκαταμέτρηση» ώστε «να λένε οι καραγκιόζηδες κύκλοι Μαξίμου ότι η πολιτική τους αποδίδει». Συγκεκριμένα αναφέρει πως...
«Η υποκαταμέτρηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα, σε σύγκριση με τις άλλες χώρες, μπορεί να δημιουργήσει εφησυχασμό και να υπονομεύσει τα περιοριστικά μέτρα, πράγμα καταστροφικό. Και όλα αυτά για να λένε οι καραγκιόζηδες κύκλοι Μαξίμου ότι η πολιτική τους αποδίδει»
Η υποκαταμετρηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα, σε σύγκριση με τις άλλες χώρες, μπορεί να δημιουργήσει εφησυχασμό και να υπονομεύσει τα περιοριστικά μέτρα, πράγμα καταστροφικό. Και όλα αυτά για να λένε οι καραγκιόζηδες κύκλοι μαξίμου ότι η πολιτική τους αποδίδει. Αλλάξτε ρότα


Την ανάρτηση του Γ. Κυρίτση σχολίασε η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή η οποία αφού έκανε λόγο για ορισμό «της ανεύθυνης αντιπολίτευσης» τονίζοντας πως «Η προσπάθεια & αξιοπρέπεια των Ελλήνων στα δύσκολα, αξίζει τον απεριόριστο σεβασμό όλων μας».
Στο σχόλιο της αναφέρει ότι «Ο ορισμός της ανεύθυνης αντιπολίτευσης όταν «Απαιτείται Υπευθυνότητα» #StayHome #WhateverItTakes Η προσπάθεια & αξιοπρέπεια των Ελλήνων στα δύσκολα, αξίζει τον απεριόριστο σεβασμό όλων μας».
Ο Γ. Κυρίτσης δεν πτοήθηκε και επιτέθηκε προσωπικά και με προσβλητικό τρόπο στην Εύα Καιλή με ανάρτηση στην οποία αναφέρει «Εσείς να προσέχετε τον παππού σας, μην τον σκοτώσει κανας κομμουνιστικός ιός κυρία μου»

Εσείς να προσέχετε τον παππού σας, μην τον σκοτώσει κανας κομμουνιστικός ιός κυρία μου https://twitter.com/evakaili/status/1240603200761323521 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου