Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Την ώρα που Ελλάδα μάχεται στα Σύνορα …Εντός έπιασαν δουλειά οι «γνωστοί Άθλιοι των Αθηνών

Την ώρα που η Ελλάδα σαν μια γροθιά Λαός ,Στρατός και Σώματα Ασφαλείας μάχονται στα Σύνορα για να μην καταληφθεί η Χώρα εντός των Αθηνών υπάρχουν ακόμη οι «γνωστοί » που δυστυχώς τους έχουμε αφήσει ανεξέλεγκτους γιατί άραγε ;
Ίσως να θέλουν  να πάνε μαζί με  τους Τούρκους  Στρατοχωροφύλακες να βοηθήσουν στο σπάσιμο των Συνόρων της Ελλάδος
Η Ανακοίνωση των  «Γνωστών Άθλιω»ν των Αθηνών που γύρευε ποιοι είναι και τι σκοπό έχουν
Απέναντι σε όλους αυτούς που κρατάνε άοπλους, αβοήθητους και εγκλωβισμένους ανάμεσα σε αντίπαλους στρατούς, μπροστά από φράχτες και μέσα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, ανθρώπους που ξεσπιτώθηκαν από τα βάσανα και τις κακουχίες και αναζητούν ελάχιστη ελπίδα για να ζήσουν.
Υψώνουμε ασπίδα προστασίας προς τους πρόσφυγες και μετανάστες και βάζουμε μπλόκο στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα εκφασισμού της κοινωνίας, που επιβάλλεται από τους ισχυρούς προς άγραν εξιλαστήριων θυμάτων.
Έλληνες και ξένοι, εργαζόμενοι και νεολαίοι, μπορούμε να ζήσουμε μαζί και να παλέψουμε μαζί ενάντια στην εκμετάλλευση, τον πόλεμο, τον εθνικισμό και τον ρατσισμό.
Να βγούμε μαζί στον δρόμο και να σημάνουμε αντιφασιστικό συναγερμό απέναντι στα πογκρόμ και την ρατσιστική βία, στα νησιά, στον Έβρο και σε ολόκληρη τη χώρα.
Ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση των προσφύγων και μεταναστών από και προς την Ελλάδα και τις χώρες της ΕΕ!

Καλούν μεταξύ άλλων οι:

Συνάντηση για μία Αντικαπιταλιστική & Διεθνιστική Αριστερά
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Κομμουνιστικός Συντονισμός
ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ
Διεθνιστική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου