Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

ΜΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ😝😝Διαδήλωση για Κουφοντίνα και με τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: «Όταν οι αντάρτες θα μπούνε στην Αθήνα, το Σύνταγμα θα λέγεται πλατεία Κουφοντίνα»

Στη σημερινή διαδήλωση που έγινε στην Αθήνα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, στην οποία μεταξύ άλλων συμμετείχε και η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε απευθύνει και κάλεσμα νωρίτερα, ακούστηκαν πολλά συνθήματα υπέρ του αρχιεκτελεστή της 17Ν και κατά του κράτους δικαίου. 

Ένα εξ' αυτών ήταν το: "Όταν οι αντάρτες θα μπούνε στην Αθήνα, το Σύνταγμα θα λέγεται πλατεία Κουφοντίνα".

Σε μία διαδήλωση που - υποτίθεται - γίνεται για τα δήθεν παραβιασμένα δικαιώματα του Κουφοντίνα, τέτοια συνθήματα δείχνουν τις εμφυλιοπολεμικές διαθέσεις πολλών υποστηρικτών του τρομοκράτη της 17Ν.

Σημειώστε ότι ανακοινωση—κάλεσμα για τη συγκεκριμένη κινητοποίηση έβγαλε και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ:


Στο απαράδεκτο σύνθημα αναφέρθηκε και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter: 
 
Αυτοί τώρα, αν δεν το έχετε καταλάβει, δεν ενδιαφέρονται για τον Κουφοντίνα αλλά για την καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θα έκαναν τα ίδια ακριβώς, όποιος άλλος και να ήταν στη θέση του....ακροαριστεροί υποκριτές!
Εικόνα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου