Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

ΟΙ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ!!!

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Τον Ιούλιο του 2018 στο Μάτι, τα τρία μωρά και η σύζυγος του Kyriakos Pierrakakis έπεσαν στη θάλασσα για να σωθούν από τις φλόγες που τους κυνηγούσαν να τους κάψουν.
Τα μωρά και τη μαμά τους έσωσε το λιμενικό και οι κάτοικοι που έτρεξαν να βοηθήσουν μια μάνα με τρία μικρά παιδιά στην αγκαλιά.
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης ΟΥΔΈΠΟΤΕ ανέφερε αυτή την παρολίγον τραγωδία για την οικογένειά του, που όποιος και να ήταν θα έβγαινε και θα το χρησιμοποιούσε τουλάχιστον για το πολιτικό του όφελος.
Προτίμησε να κρατήσει όλη αυτή τη φρίκη μακριά από τη δημοσιότητα.
Ο Πιερρακάκης δεν το είπε επαναλαμβάνω ΠΟΤΕ.
Η ΕΦΣΥΝ σήμερα γράφει στο πρωτοσέλιδο πως στέλεχος του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης έσωσε την οικογένεια του με τη βοήθεια του συστήματος 😡😡😡
Δηλαδή τί εννοούν, ότι φώναζαν οι λιμενικοί ποια είναι η οικογένεια του Πιερρακακη για να ανέβει πάνω στο διασωστικό, είναι ποτέ δυνατόν να τολμά ανθρώπινο χέρι να γράψει αυτό το αίσχος;
Οι κάτοικοι στο Μάτι από το πρωί που το διάβασαν θέλουν να τους πάρουν με τις πέτρες για άλλη μια φορά.
Με τί καρδιά έγραψε "άνθρωπος" κάτι τέτοιο,
με τί καρδιά χρησιμοποιεί τρία μωρά και μια μάνα που πάλεψε για να τα σώσει από τις φλόγες, απλά και μόνο για να βλάψει με αισχρά ψέματα τον πατερα της οικογένειας που είναι ένας πολιτικός και κατά επέκταση την κυβέρνηση;
Έκαψαν τόσο κόσμο, δεν τους έφτασαν τα δίδυμα κοριτσάκια, δεν τους έφτασαν οι εικοσιέξι αγκαλιασμένοι στο οικόπεδο που έμειναν μόνο στάχτες τους, δεν τους έφτασαν οι εκατόν δύο που χάθηκαν;
Δε χόρτασαν από τόσο θάνατο που σκόρπισαν;
Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι, ξέρουν ότι χάνουν και παίζουν τα ρέστα τους, κάθε μέρα που περνάει θα γίνονται όλο και πιο αισχροί, όλο και πιο ψεύτες.
Σιχάματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου