Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Εξάρχεια: Ομολόγησε και συνελήφθη ο 48χρονος για τη δολοφονία του 50χρονου μουσικού

Το θύμα έφερε πολλά και εκτεταμένα τραύματα στο πρόσωπο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή - «Εγώ το έκανα, το παραδέχομαι», είπε ο καθ' ομολογία δολοφόνος στους αστυνομικούς

Συνελήφθη ο 48χρονος που φιλοξενούνταν από το 50χρονο θύμα στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια, καθώς ομολόγησε ότι τον χτύπησε.

Ο άνδρας παραδέχθηκε ότι διαπληκτίστηκε με τον 50χρονο και στη συνέχεια ότι τον χτύπησε άσχημα χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστός ο λόγος που ξέσπασε ο καβγάς. «Εγώ το έκανα, το παραδέχομαι. Θυμάμαι ότι τσακωθήκαμε έντονα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τον λόγο. Τον χτύπησα με το σφυρί και με τα χέρια μου» είπε στους αστυνομικούς ο 48χρονος καθ' ομολογίαν δράστης.

Ο 50χρονος μουσικός βρέθηκε, τα ξημερώματα, νεκρός μέσα στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου ζούσε, επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη.

Ο ιατροδικαστής που είδε τη σορό του 50χρονου είπε ότι διαπιστώνει πολλά και εκτεταμένα τραύματα στο πρόσωπο του θύματος. Μάλιστα, όπως είπε τα χτυπήματα έχουν προκληθεί από κάποιο αντικείμενο που χρησιμοποίησε ο δράστης της δολοφονιας.

Υπενθυμίζεται πως στο μπάνιο του σπιτιού οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα σφυρί και ένα μαχαίρι.

Τι λέει γείτονας του 50χρονου

Σύμφωνα με έναν καταστηματάρχη της περιοχής, ο 50χρονος μουσικός έμενε εκεί για περισσότερα από 10 χρόνια ενώ ο ίδιος είδε χθες το μεσημέρι έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος του συστήθηκε ως ξάδερφός του.

«Είδα έναν άνθρωπο γύρω στις 3 το μεσημέρι έξω από την πολυκατοικία. Ηταν ξαπλωμένος και μου είπε ότι είναι ξάδερφος του και ήταν σαν να κοιμόταν, σαν να ήταν νεκρός. Μου λέει ''είμαι ξάδ, ο καθ' ομολογία δολοφόνος είχε φτάσει στην Αθήνα από τον Τύρναβο, έχοντας μάλιστα κλέψει ένα αυτοκίνητο από έναν Αλβανό υπήκοο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου