Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Αποδοκιμασίες στην άφιξη Κασσελάκη στην εκδήλωση της Κεντροαριστεράς - Δείτε βίντ

Κεντροαριστεράς Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έκανε αιφνίδια είσοδο, διακόπτωντας μάλιστα την ομιλία της Έφης Αχτσιόγλου

Από Vradini.gr

Εμφάνιση-έκπληξη πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης στην εκδήλωση «Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος;» που διοργανώνει η «Εφημερίδα των Συντακτών» στο θέατρο «Άλφα Ληναίος - Φωτίου» και ενώ είχε ξεκινήσει να μιλάει η Έφη Αχτσιόγλου.

Κεντροαριστεράς

Το αποτέλεσμα ήταν να ακουστούν ορισμένα χειροκροτήματα αλλά και αποδοκιμασίες με αποδέκτη τον κ. Κασσελάκη. Η Έφη Αχτσιόγλου που όπως προαναφέρθηκε είχε τον λόγο εκείνη την ώρα, είπε αμήχανα «γεια σου, Στέφανε» και επανέλαβε «καλησπέρα, Στέφανε».

Κεντροαριστεράς

Όταν ο συντονιστής της εκδήλωσης δημοσιογράφος Δημήτρης Τερζής έσκυψε και την ενημέρωσε ότι στη συνέχεια θα του δώσει το λόγο, η Έφη Αχτσιόγλου αντέτεινε: «Να μιλήσω όμως πρώτα».

Κεντροαριστεράς

«Έχουμε την αιφνιδιαστική άφιξη του Στέφανου Κασσελάκη, παρακαλώ να κρατηθεί ένας πολιτισμός και μια ηρεμία, θα του δώσουμε τον λόγο στη συνέχεια να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό» είπε ο Δημήτρης Τερζής.

Κεντροαριστεράς

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου