Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Ψάχνουν «λιβανιστήρι» στην αντιπολίτευση!!!


Είναι πράγματι προκλητικό το δημοσίευμα του γραφείου τύπου του Δήμου, το οποίο ψέγει την αντιπολίτευση για τον τρόπο με τον οποίο ασκεί τον αντιπολιτευτικό της ρόλο.  Αποδίδει μομφή στην αντιπολίτευση διότι «βλέπει» μόνο τα αρνητικά, τα οποία και στηλιτεύει, ενώ δεν λέει «έναν καλό λόγο» (sic!) για τα θετικά στοιχεία της Διοίκησης Στρατιώτη.  Κύριοι του γραφείου τύπου του Δήμου σας παραθέτω τον κάτωθι ορισμό προς ενημέρωσή σας:
«Αντιπολίτευση ονομάζεται το σύνολο των πολιτικών που δεν συμμετέχουν στην διοίκηση και είναι αντίθετοι με αυτήν.  Έργο της αντιπολίτευσης είναι ο έλεγχος των πράξεων και των παραλείψεων της διοίκησης.» 
Νομίζετε κύριοι του γραφείου τύπου, ότι έργο της αντιπολίτευσης είναι η κολακεία και η εξύμνηση της διοίκησης ή μήπως αυτός είναι ο «ευσεβής πόθος σας»; 
Είναι δε ανεπίτρεπτη και συνάμα αναποτελεσματική η τακτική σας, να προσπαθείτε να παρουσιάσετε τον κο Σταμούλη ως λαϊκιστή, ενώ γνωρίζετε πολύ καλά, ότι αφενός κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση και σας αναγκάζει να αποφεύγετε λάθη (όσα μπορείτε βεβαίως) και αφετέρου έχει υπερψηφίσει περίπου το 95% των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.  Αυτό το αντιλαμβάνονται οι πολίτες οι οποίοι δεν είναι ούτε χαζοί, ούτε πρόβατα, όπως πιθανόν εσείς να νομίζετε.
Υμνωδούς και κόλακες έχει αρκετούς η παρούσα διοίκηση στην «αυλή» της.  Ας πάψει να αναζητά κι άλλους στην αντιπολίτευση κι ας την αφήσει να ασχοληθεί με τον θεσμικό της ρόλο.




           Δημήτριος Πλαταράς
Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής
                                                                        ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου