Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Τα Πρωταπριλιάτικα που θα διαβάστε σήμερα : ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ … Αν και θα ΕΠΡΕΠΕ να είναι αλήθεια !!!

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011


   1) Η Παπαρήγα αποκήρυξε τον Στάλιν και το Σταλινικό καθεστώς.

   2) 1,5 εκατομύρια Λαθρομετανάστες πείστηκαν από τον κ. Παπουτσή να εγκαταλείψουν οικειοθελώς την Ελλάδα. Σε διαπραγματεύσεις βρίσκονται οι υπόλοιποι δίχως απεργία πείνας.

   3) Ο κ. Τσοχατζόπουλος δέχθηκε να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί του και υπέδειξε στον εισαγγελέα όλες τις offshore που οι σκοτεινές δυνάμεις τον έχουν μπλέξει.

   4) Οι Γερμανοί αποζημιώνουν τελικά την Ελλάδα αναγνωρίζοντας και ανατοκισμό.

5) Μαζί με τα Ελγίνεια επιστρέφουν στην Ελλάδα και οι μούμιες του Βρετανικού Μουσείου ειδικά και αποκλειστικά για το μουσείο της Ακρόπολης.

6) Η ΓΣΕΕ ανακοίνωσε ότι απέλυσε όλους τους συνδικαλιστές της εκτός από τον κ. Φωτόπουλο της ΔΕΗ επειδή έχει γαντζωθεί στις ασφάλειες και απειλεί να τις κατεβάσει..

7) Το Ελληνικό Δημόσιο πρώτο στους δείκτες παραγωγικότητας σε Αφρική και Ευρώπη.

8) Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι θα δουλέψουν αύριο ειλικρινά !

9) Οι οργανώσεις Σεχτα, Πυρήνες κλπ δήλωσαν ότι εφεξής θα συνεχίσουν τον αγώνα τους στη Λιβύη. Ο Καντάφι καταγγέλλει πως η Ελληνική κυβέρνηση διέθεσε ένα c-130 για την μεταφορά τους.

10) Οι ΜΚΟ επιστρέφουν όλες τις χορηγίες που πήραν από το κράτος κατόπιν προτάσεως του κ. Μαντέλη.

11) Βρέθηκε τεράστια φλέβα χρυσού στο Ελληνικό. Ο Κ. Παμπούκης νομοθετεί ήδη το νομοσχέδιο GOLD Fast EKSORIKSEόN (ΦΑΣΤ ΕΞΩΡΥΞΕώΝ)

12) Η Τουρκία παραιτείται των διεκδικήσεων της για το 90% του πετρελαίου από το τεράστιο κοίτασμα που βρέθηκε στο Ναύσταθμο της Σαλαμίνας. Ταυτόχρονα ο κ. Νταβούντογλου ανακοίνωσε πως χαιρετίζει την επέκταση της Ελληνικής Υφαλοκρηπίδας.

13) Ο αριθμός 13 ανακοινώθηκε από την IAFF ότι επίσημα ξανάγινε γρουσούζικος.

14) Καθαρή στο τεστ ντόπινγκ όλη η ομάδα του Οδυσσέα Κορδελιού.

15) Το ΚΚΕ ανοίγει όλους τους λογαριασμούς του και αποκαλύπτει τους χορηγούς του.

16) Απολύονται ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ 300.000 δημόσιοι υπάλληλοι.

17) Η SIEMENS ανακοίνωσε και νέο πακέτο χορηγιών δημοσιοποιώντας και τους αποδέκτες του.

18) Ο κ. Τσουκάτος απεκαλύφθη ότι δέχθηκε χορηγία ( όπου σεμνά, διακριτικά και ταπεινά, κατέθεσε στα ταμεία του κόμματος του ) και από την Ιερά μονή Βατοπεδίου.

19) Μετά από μια σεμνή τελετή, που πρωτοστάτησε με την ιδιότητα του Ιερέως ο κ. Παπουτσής, στο Υπουργείο Προστασίας, παραδόθηκαν όλοι οι ληστές πλην του Παπακώστα επειδή χάλασε το ελικόπτερο μεταφοράς του. Κατόπιν μετέστην αυτοβούλως στο Γουδί όπου και εγκαινίασε τις νέες φυλακές Πολιτικών εγκληματιών.

20) Η κ. Δραγώνα πήρε τελικά το πτυχίο της, ενώ ή δεσποινίς Αλ Σαλέχ αποχωρεί από την πολιτική για να ασχοληθεί με την παρουσίαση της νέας εκπομπής του Βρετανικού Next top model.


Team Apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου