Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέρ της εκποίησης της Πατρίδας!

Γράφει ο πολίτης Π. Παπαγαρυφάλλου

 Ποιός θα το περίμενε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στηρίζει την "πατριωτική" προσπάθεια του Πρωθυπουργού να εκποιήσει τη γη των Ελλήνων!
Άλλο, που αυτό το ξεπούλημα το βάφτισαν "αξιοποίηση" για να εξαπατήσουν τους πολιτικούς Αυστραλοπιθήκους!
Πρόκειται για ένα πανάρχαιο κόλπο το οποίο καυτηρίασε ο Θουκυδίδης γράφοντας: "Δια να δικαιολογούν τας αισχύστους πράξεις των κατήντησαν να μεταβάλουν αυθαιρέτως την καθιερωμένην σημασίαν των λέξεων δια των οποίων δηλούνται τα πράγματα" (Βιβλίον Γ΄, 82.10).
Διαβάζοντας τον όρκο που δίνει ο Πρόεδρος, σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 33 του Συντάγματος, προκύπτει ότι η στάση αυτή, για την εκποίηση της Πατρίδας, είναι αντισυνταγματική!
Ερωτάται! Μήπως πρέπει, πλέον, να τεθεί θέμα παραβίασης του Συντάγματος και από τον ίδιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου