Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Οικουμενική κυβέρνηση θέλουν οι Έλληνες,σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research


Απίστευτα χαμηλά ποσοστά για τα 2 μεγάλα κόμματα..
Απαισιόδοξοι αλλά και θυμωμένοι με τα δυο μεγάλα κόμματα εμφανίζονται οι Έλληνες πολίτες σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research ...
για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Βήμα».
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ καταγράφουν μεγάλη φθορά (σ.σ 41,8% το άθροισμα των ποσοστών τους) ενώ η πλειοψηφία των ερωτηθέντων δεν επιθυμεί τις πρόωρες εκλογές.

Στην πρόθεση ψήφου, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 21,7%, η ΝΔ το 20,1%, το ΚΚΕ 8,5%, ο ΛΑΟΣ 5,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,1%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 2,7%, η Δημοκρατική Αριστερά 2,5% και η Δημοκρατική Συμμαχία 2,2%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 3,3% ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος αναδεικνύεται «πρώτο κόμμα» με 30,1%.

Στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός προηγείται ο «κανένας» με 40,4% και ακολουθούν ο Γιώργος Παπανδρέου με 31,6% και ο Αντώνης Σαμαράς με 24,7%.

Το 88,8% δηλώνει λίγο ή καθόλου ικανοποιημένο με την κυβέρνηση ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τη ΝΔ φτάνει το 92,7%.


Το 56,6% τάσσεται υπέρ οικουμενικής κυβέρνησης, το 23,6% θέλει αυτοδύναμη κυβέρνηση από το πρώτο κόμμα και το 8,7% να συνεργαστούν τα δυο μεγάλα κόμματα.


Απαισιόδοξοι οι Έλληνες
Τέλος οι Έλληνες εμφανίζονται απαισιόδοξοι για το εάν η χώρα ξεπεράσει την κρίση.
Το 45,5% λέει καθόλου αισιόδοξο, το 37,1% λίγο, το 14,1% αρκετά και το 3% πολύ.

Επίσης το 50,6% αναμένει μεγάλη μείωση του οικογενειακού του εισοδήματος, το 41,5% αναδιάρθρωση χρέους, το 36,3% χρεοκοπία και το 35,6% κοινωνικές ταραχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου