Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΒΟΜΒΑ! Από τον Σεπτέμβρη ήξεραν ότι ο Τσίπρας θα υπέγραφε μνημόνιο…

tsipras voulh
Η ξαφνική στροφή του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε ένα ισχυρό ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, το μνημόνιο αποδόθηκε στις πιέσεις και τους εκβιασμούς που άσκησε η Γερμανίδα Καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ και ο Γερμανός υπουργός οικονομικών Βόλφανγκ Σόιμπλε.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο μνημόνιο ήταν εξ’ αρχής προσχεδιασμένο.
Σύμφωνα, με νέα έκθεση της τράπεζας Bank of America/Merrill Lynch, για τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της

Μέσης Ανατολής, υπάρχουν «εκτιμήσεις» και για την επόμενη μέρα των εκλογών στην Ελλάδα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπογράψει νέα συμφωνία (δηλαδή, νέο Μνημόνιο) με τους διεθνείς τοκογλύφους, σύμφωνα με την τράπεζα.
«Οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με την τρόικα θα είναι μεν δύσκολες, αλλά θα επέλθει συμφωνία για ένα νέο πρόγραμμα και η Ελλάδα θα παραμείνει εντός της ευρωζώνης. Η ποσοτική χαλάρωση και η συμφωνία της Ελλάδας με την τρόικα για ένα νέο πρόγραμμα θα καταστήσει την Ελλάδα μία από τις χώρες με τις κορυφαίες αποδόσεις τους επόμενους μήνες» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου