Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΛΙΣΤΑ! Αυτούς τάιζαν οι βλάκες της ΝΔ... για να τους βρίζουν-Κλαίω με την απάντηση Χατζηνικολάου

Πόσο μαλ@κες μας περνάς ρε Χαζτηνικολάου; Πόσο; Δεν ντρέπεσαι να λες ότι τα πήραν οι εταιρίες σου και όχι εσύ δεν σχετίζεσαι με αυτά τα ποσά; Έλεος ρε!

Το μόνο που βγαίνει από τη λίστα Καμμένου είναι ότι οι βλάκες (ως συνήθως) της ΝΔ έδιναν διαφήμιση σε "αντιμνημονιακούς" για να τους βρίζουν μέρα νύχτα. Δείτε τα ονόματα που περιλαμβάνονται στη λίστα που έδωσε ο Καμμένος στην ΕΣΗΕΑ με τον Χατζηνικολάου ("γαμωμνημόνιο"), τον Τράγκα (ντυμένο ΕΣ-ΕΣ), τον δραχμολάγνο Κουρή, τον ΧΑυγίτη Μαυρίκο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, τον ΣΥΡΙΖΑίο Μακρυγιάννη του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ και το Κωτρότσο (ACTION24) που χρωστάει και της Μιχαλούς  να φιγουράρουν μεταξύ άλλων στη λίστα όπου περιλαμβάνονται και μερικά σούργελα όπως κάποιος Ριζόπουλος με κάτι ανυπόληπτες σελίδες του κ@λου

Αθάνατοι ΝΔίτες βλάκες... επικοινωνιακά για τα μπάζα:



Διαβάστε και την απάντηση Χατζηνικολάου να γελάσετε:

Χατζηνικολάου: Διαφήμιση 2 ετών στα ΜΜΕ που είμαι μέτοχος τα χρήματα από το ΚΕΕΛΠΝΟ

Την ύπαρξη του ονόματος του στη λίστα των δημοσιογράφων που φέρονται να έχουν λάβει χρήματα στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας του ΚΕΕΛΠΝΟ και την οποία μελετά το πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ μετά την παράδοσή της από τον Πάνο Καμμένο, εξηγεί ο Νίκος Χατζηνικολάου με ανάρτησή του στο twitter.

Ο δημοσιογράφος υποστηρίζει πως τα χρήματα αυτά (398.000 ευρώ) αντιστοιχούν σε διαφήμιση 2 ετών που έλαβαν ΜΜΕ στα οποία είναι μέτοχος και πως ο ίδιος ως ιδιώτης δε σχετίζεται με το ποσό αυτό.

"Προσωπικά δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ. Όσα αναφέρονται είναι διαφήμιση 2 ετών σε εταιρίες ΜΜΕ στα οποία είμαι μέτοχος" έγραψε στο twitter ο δημοσιογράφος και μέτοχος του Real Group.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου