Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΒΟΜΒΑ: Δούρειος ίππος ξένων συμφερόντων ο Βαρουφάκης

baroufakistsipras
Πολιτικοί κύκλοι εκτιμούν ότι με την προαναγγελλόμενη παραίτηση Βαρουφάκη θα καλυφθούν οι ευθύνες του Τσίπρα για την αποτυχία των διαπραγματεύσεων και την τελική πτώχευση της χώρας.
Μερικοί λένε ότι ο Βαρουφάκης, γνωστός για τις επαγγελματικές σχέσεις του με τον Τζόρτζ Σόρος, δημιούργησε ένα αρνητικό κλίμα και μία συνολική κόντρα με τους ευρωπαίους, με αποτέλεσμα όσοι στοιχημάτιζαν υπέρ του οικονομικού ελληνικού κατήφορου και κατά του ευρώ, να κερδίσουν απίθανα χρήματα αυτούς τους 5 μήνες των
ανεπιτυχών διαπραγματεύσεων .
Φαίνεται πως έγιναν πολύωρες συζητήσεις μέσα στους κόλπους των ΑΝΕΛ για το αν ο Βαρουφάκης είναι ένα δούρειος ίππος ξένων οικονομικών συμφερόντων. Μάλιστα τη φράση αυτή χρησιμοποίησε και ο βουλευτής Νίκος Μαυραγάνης κατά τη σημερινή διαφοροποίηση του. Αλλά και εντός των κόλπων του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά στην «Αριστερή Πλατφόρμα», θεωρούν ότι ο Βαρουφάκης έπαιξε διάφορα παιχνίδια και έσπρωξε και αυτός τη χώρα στα βράχια.
Πήγες λένε ότι όσα λέγονται για τον Βαρουφάκη, είναι ένα σχέδιο σωτηρίας, μία έξοδος κινδύνου για τον κ. Τσίπρα , γιατί πιστεύουν ότι μπορεί η απομάκρυνση του Βαρουφάκη να απορροφήσει τους κραδασμούς και να δικαιολογήσει όλες τις αποτυχίες. Πράγμα πολύ δύσκολο, γιατί ο κεντρικός στόχος των Ευρωπαίων είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου