Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ; Δραματικές εξελίξεις-βαρύ κλίμα στο Eurogroup

Σύμφωνα με την Μαρία Δεναξά υπάρχει βαρύ κλίμα ανάμεσα στους υπουργούς του Eurogroup επειδή η ελληνική πλευρά δεν κατέθεσε προτάσεις. Τουλάχιστο αυτό διαμηνύουν οι υπουργοί Οικονομικών σε δημοσιογράφους των χωρών τους.
Οι εξελίξεις είναι δραματικές...Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες σχετικά με την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης κατά την διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Από την μία πλευρά, δημοσιογραφικές πληροφορίες από έγκυρες πηγές (Financial Times, Έλληνες μόνιμοι ανταποκριτές κ.α.) από τις Βρυξέλλες αποκαλύπτουν ότι η Ελλάδα δεν παρουσίασε συγκεκριμένο σχέδιο συμφωνίας επί του οποίου να τοποθετηθούν οι Ευρωπαίοι εταίροι και ότι αυτό πρόκειται να κατατεθεί αύριο.

«Αξιωματούχοι της Ευρωζώνης μου είπαν πως η Ελλάδα δεν έφτασε με νέα πρόταση στο Eurogroup και πως κάτι τέτοιο θα έρθει ‘’αύριο’’», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπίγκελ.



Ο ίδιος, και πάλι μέσω Twitter, έγραψε πως η νέα πρόταση της ελληνικής πλευράς θα υποβληθεί στους θεσμούς για αξιολόγηση πριν το επόμενο Eurogroup.




Αντιθέτως, κύκλοι της κυβέρνησης διαψεύδουν, επί του παρόντος ανεπίσημα, ότι η ελληνική πλευρά δεν έχει να παρουσιάσει μία, τρόπον τινά, οριστική και ολοκληρωμένη πρόταση. Διευκρινίζουν, μάλιστα, ότι η ελληνική πρόταση είναι μια επικαιροποιημένη και βελτιωμένη εκδοχή του σχεδίου συμφωνίας που είχε προτείνει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, λίγα 24ωρα πριν από την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να προκηρύξει δημοψήφισμα. Στο πλαίσιο αυτής της, σημερινής όπως τονίζεται από κυβερνητικές πηγές, πρότασης, η ελληνική κυβέρνηση ζητά την επαναχρηματοδότηση του τραπεζικού συστήματος και της εθνικής οικονομίας μέσω του ESM και σύμφωνα με το άρθρο 13 της ιδρυτικής του συνθήκης.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου