Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Τα «βρόντηξε» στον Καμμένο και κλείνει το μάτι στον Μεϊμαράκη

Αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο πρώην βουλευτής  Έβρου του κόμματος, Μαρίνος Ουζουνίδης.
Δίνοντας συνέντευξη Τύπου, ο ίδιος, εξήγησε ότι οι κύριοι λόγοι της αποχώρησής του, είναι η μη αξιοποίησή του από τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο, καθώς και «η αλλαγή της όλης φιλοσοφίας του κινήματος. Από αντιμνημονιακοί γίναμε μνημονιακοί».

Ως προς το ενδεχόμενο προσχώρησης του σε άλλο κόμμα ο κ. Ουζουνίδης δήλωσε: «εγώ προέρχομαι από την Ν.Δ. και αν υπήρχε μία περίπτωση να επιστρέψω ή να συνεργαστώ με κάποιο άλλο κόμμα αυτή θα ήταν η Ν.Δ. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει καμία τέτοια συζήτηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου