Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Θεοδωράκης: Από το «πρώτη φορά αριστερά» να πάμε στο «πρώτη φορά σοβαρά»


Θεοδωράκης: Από το «πρώτη φορά αριστερά» να πάμε στο «πρώτη φορά σοβαρά»
Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στους 7 μήνες διακυβέρνησης του κ. Τσίπρα, όπου κανείς στην κρατική μηχανή δεν ήξερε τι κάνει - Πως ζητάνε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να τους ξαναψηφίσουν ενώ δεν έχουν κάνει κανένα έργο;
Την ανάγκη να υπάρξει μετάβαση από το «πρώτη φορά αριστερά» που έκανε σημαία του ο ΣΥΡΙΖΑ, στο «πρώτη φορά σοβαρά» επισήμανε σε συνέντευξή του ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουμε περιθώρια για άλλα λάθη. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε ούτε στο ΠΑΣΟΚ, ούτε στη Ν.Δ. και δεν θέλουμε. Τα είδαμε τα φτιαξίματα τους. Και βέβαια δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στους 7 μήνες διακυβέρνησης του κ. Τσίπρα, όπου κανείς στην κρατική μηχανή δεν ήξερε τι κάνει» ανέφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “Start Channel” της Κέρκυρας.

Παραδέχθηκε ότι μπορεί αυτούς τους επτά μήνες το Ποτάμι να μην τα έκανε όλα σωστά, αλλά όπως τόνισε «δεν πρόδωσε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Δεν είπε ποτέ ψέματα. Αντιθέτως είπε σκληρές αλήθειες και πολεμήθηκε γι’ αυτό».

Ως δείγμα διαφορετική γραφής επισήμανε το γεγονός ότι το Ποτάμι επέλεξε να μην έχει γραφεία σε διάφορες πόλεις της χώρας τα οποία να επιβαρύνουν τον φορολογούμενο υπολογίζοντας το κόστος σε 400.000 ευρώ.

Αναπτύσσοντας τη στάση του κόμματος μετά τις εκλογές ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι «το Ποτάμι δεν είναι απαραίτητο να συγκυβερνήσει». «Αυτό μπορεί να το κάνει η Ν.Δ. με το ΣΥΡΙΖΑ. Μοιάζουν σε πολλά. Μην τους βλέπεις που αντιδρούν και που λένε τώρα ότι δεν θα συγκυβερνήσουν. Το παλιό συνήθως όταν ψάχνει “συνέταιρο” επιλέγει το παλιό, το γνώριμο» σημείωσε με νόημα ο κ. Θεοδωράκης.

Εκτίμησε, επίσης, ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει καταλάβει τα λάθη του. «Βγήκε προχθές και είπε ότι θα συνεργαστεί μόνο με τον Καμμένο. Μπορεί να συνηγορήσει κανείς ότι αυτή η σύμπλευση και αυτή η συνύπαρξη ήταν πετυχημένη για τη χώρα;» αναρωτήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Στάθηκε επικριτικός τέλος και απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ αναρωτώμενος: «Είδαμε την λιτότητα και τα μνημόνια που μας επιφύλαξαν. Πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν το θράσος να βγαίνουν, ενώ δεν έχουν κάνει κανένα έργο, και να ζητάνε από τον κόσμο να τους ξαναψηφίσει;  Ν.Δ. είναι ένα κόμμα που δεν είχε την τόλμη ούτε να αλλάξει τον πρόεδρό της. Ποιοι θα είναι οι υπουργοί στο νέο σχήμα; Θα είναι οι ίδιοι οι προηγούμενοι; Αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν, να ανακυκλώνουν τα ίδια πρόσωπα;»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου