Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ Κα ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ. ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ "ΑΛΛΑΖΩ ΦΥΛΟ ΓΙΑ 1 ΜΕΡΑ" ΤΟΥ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ

«Ουπς! Αλλάζω φύλο για μια μέρα!» ήταν ο τίτλος διαγωνισμού έκθεσης που είχε προγραμματίσει να διεξαχθεί στα σχολεία μας η Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ....
 Τα μεγάλα μυαλά που συνέλαβαν το συγκεκριμένο διαγωνισμό, ήθελαν να διαπαιδαγωγήσουν τους μαθητές, μέσω της αλλαγής φύλου! Η διεξαγωγή του εν λόγω Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Δημιουργικής Γραφής απευθύνονταν σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων σε σχολεία όλης της χώρας για το σχολικό έτος 2019 – 2020.
Η Υφυπουργός Παιδείας Κα Ζαχαράκη με επείγουσα χθεσινή της εγκύκλιο ακύρωσε το διαγωνισμό.

Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΘΕΜΑ: «Ανάκληση εγγράφου». 
Σας ενημερώνουμε ότι το με αρ. πρ. Φ15/163111/Δ2/18-10-2019 έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ. με θέμα «Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ο.Π.Ι.Φ.) για μαθητές/μαθήτριες Δ.Ε. - σχ. έτος 2019-2020» ανακαλείται στο πλαίσιο συνεργασίας με τη νέα Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ο.Π.Ι.Φ.).
Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ 
ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου