Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Σάμος: Έγκυες όλες οι γυναίκες από Αφρική και Αφγανιστάν

Σοκ προκαλεί δήλωση ιατρού από το νοσοκομείο της Σάμου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι όλες σχεδόν οι γυναίκες – «πρόσφυγες» που καταφθάνουν στο νησί, κυρίως όσες προέρχονται από Αφρική και Αφγανιστάν, είναι έγκυες.Το ρεπορτάζ παρουσίασε ο αυστριακός κρατικός τηλεοπτικός σταθμός ORF2...
και καταπιάνεται με την κατάσταση στο νησί. Κατά τη διάρκεια της έρευνας παρουσιάζονται δηλώσεις Ιταλού ιατρού, ενώ αναφέρεται ότι το νοσοκομείο καλείται να εξυπηρετήσει τους 8.000 κατοίκους του νησιού και 6.000 «πρόσφυγες».
Σε κάθε περίπτωση, όσο κι αν αυτά μπορεί να λέγονται καθ’ υπερβολήν, οι συνέπειες που αυτές οι εξελίξεις μπορούν να έχουν για τη δημογραφική κρίση που διέρχεται η Ελλάδα είναι τεράστιες. Κι αυτό, διότι η ήδη θλιβερές διαπιστώσεις που θέλουν το έθνος των Ελλήνων να μην υφίσταται σε εκατό περίπου χρόνια, δεν συμπεριλαμβάνουν και την επιτάχυνση του εποικισμού του Ελλαδικού χώρου ούτε φυσικά και το ενδεχόμενο μίας περαιτέρω ανθρωπιστικής κρίσεως ή ενός πολέμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου