Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Σταθμός Λαρίσης: 400 Αλλοδαποί λαθρομετανάστες προσπάθησαν να επιβιβαστούν στο «νυχτερινό τρένο T 600 από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη και απετράπησαν από δυνάμεις των ΜΑΤ»


Πιο συγκεκριμένα χθες το βράδυ  στις 11: 50 μμ  στο Σταθμός Λαρίσης 400 Αλλοδαποί λαθρομετανάστες προσπάθησαν να (επιβιβαστούν στην αμαξοστοιχία T 600) που είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη με αναχώρηση στις 00:00 π.μ  για να ενισχύσουν και να συμπαρασταθούν  στους συμπατριώτες τους που βρίσκονται στα τουρκικά σύνορα και περιμένουν να περάσουν στην Ελλάδα  όπως αποκάλεσαν  οι ίδιοι !
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που είχε το greekaffair.gr οι 400 Αλλοδαποί λαθρομετανάστες απετράπησαν την τελευταία στιγμή   χάρη στην εγρήγορση των υπαλλήλων του ΟΣΕ  που ενημέρωσαν την ελληνική αστυνομία και στην αμεση επέμβαση των  ΜΑΤ .
Ύστερα από την άμεση επέμβαση των ΜΑΤ οι ομάδα των 400 Αλλοδαπών  λαθρομεταναστών διαλύθηκε και απομακρύνθηκε από το  Σταθμό Λαρίσης.
Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι η αμαξοστοιχία έφυγε  από τα στέγαστρα του Αγ. Ιωάννη Ρέντη  για το Σταθμό Λαρίσης με μια ώρα καθυστέρηση  λόγου των Αλλοδαπών  λαθρομεταναστών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου