Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Βαρεμένος: Οι κάτοικοι του Έβρου βγήκαν με καραμπίνες στους δρόμους όχι για τους μετανάστες αλλά για να σώσουν τις αυθαίρετες βίλες τους! (βίντεο)

Με τον γνωστό ΣΥΡΙΖΑΪΚΟ τρόπο σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαρεμένος τις αντιδράσεις των κατοίκων του Έβρου.
«Αυτό το σόου που έχει στηθεί τώρα στον Έβρο, είναι επικίνδυνο. Εμφανίστηκαν άνθρωποι με καραμπίνες, οι οποίοι λένε πως προστατεύουν τις περιουσίες τους.
Ο δημοσιογράφος αυτός είπε πως οι άνθρωποι έχουν χτίσει παράνομα στον βιότοπο του Έβρου βίλες και βγήκαν με τα όπλα να τις προστατεύσουν.

Το χειρότερο απ’ όλα είναι πως ο κ. Μητσοτάκης φωτογραφήθηκε με αυτούς τους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά.
Βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου