Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Έβρος: Επικίνδυνη νύχτα - ΛΑΘΡΟμετανάστες πέταξαν μολότοφ και άναψαν φωτιές-ΒΙΝΤΕΟ

Ομάδες μεταναστών έριξαν δεκάδες βόμβες μολότοφ κατά των ελληνικών δυνάμεων, ανάβοντας φωτιές - Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς, που μίλησε στο protothema.gr, οι Τούρκοι μετέφεραν με λεωφορείο τους μετανάστες από το Παζάρ Κιουλέ - Στο σημείο των επεισοδίων δεν υπάρχει φράχτης, αλλά στενά περάσματα

Δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν, για άλλη μια φορά, στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, όπου το βράδυ της Τετάρτης σημειώθηκαν νέα σοβαρά επεισόδια, με «βροχή» μολότοφ εναντίον των ελληνικών αστυνομικών δυνάμεων.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του grtimes.gr, ένας νέος γύρος σοβαρών επεισοδίων σημειώθηκε νωρίετρα το βράδυ, καθώς

μετανάστες από την άλλη πλευρά, επικουρούμενοι από τις τουρκικές δυνάμεις, εξαπέλυσαν δεκάδες βόμβες μολότοφ, ανάβοντας φωτιές κατά μήκος του φράχτη.

Για άλλη μια φορά πέταξαν δακρυγόνα, τα οποία προφανώς τους παραχωρούν οι Τούρκοι αστυνομικοί.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου