Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Παράνομοι μετανάστες εντός της χώρας προσπάθησαν να φτάσουν Αλεξανδρούπολη και να σπάσουν την άμυνα των συνόρων

400 λαθρομετανάστες, έφτασαν εχθές στο σταθμό Λαρίσης, προορισμός η Αλεξανδρούπολη και στόχος να βοηθήσουν τους Μουσουλμάνους αδερφούς τους να σπάσουν την άμυνα των Ελληνικών αρχών και να περάσουν εντός των συνόρων...

Ακολουθεί κείμενο του Ευστάθιου Δαφνομήλη :

Και έτσι, κάπως αθόρυβα και (καθόλου) δειλά δειλά, είχαμε την πρώτη περίπτωση ασύμμετρης απειλής εντός της επικράτειας εχθές, καθώς 400 μεταναστοπρόσφυγοι, αποφάσισαν εντελώς τυχαία, συντονισμένα και ομαδικώς να επιβιβαστούν βιαίως σε μια αμαξοστοιχία του Σταθμού Λαρίσης για να κατευθυνθούν στην Αλεξανδρούπολη κι από εκεί στον Έβρο, να βοηθήσουν τα αδέρφια ΤΟΥΣ να σπάσουν τον κλοιό της άμυνας και να εισέλθουν στο έδαφός μας.

Αυτό είναι ένα παράδειγμα για τους κινδύνους που θα αντιμετωπίσουμε στα μετώπισθεν, αν γίνει κάποιο μπαμ στην μεθόριο.

Και βεβαίως τώρα υπήρχε επαρκής αστυνομική δύναμη να τους αναχαιτίσει και να τους εμποδίσει, αλλά σε έναν πόλεμο, κανείς άνδρας δεν περισσεύει για να μένει στα μετώπισθεν.

Αν η κυβέρνηση ήταν εθνική, θα τους άφηνε ευγενικά να ανεβούν, θα τους οδηγούσε στην Αλεξανδρούπολη, μετά με λεωφορεία και ταξί στις Καστανιές κι από εκεί ένα τάληρο στην τσέπη για τα πρώτα έξοδα σε όλους τους και έξω από το συρματόπλεγμα.

Πάει και τελείωσε, πάπαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου