Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Βίντεο - ντοκουμέντο: Τούρκοι αστυνομικοί εκτοξεύουν τα δακρυγόνα στην Ελλάδα υπό τις επευφημίες ΛΑΘΡΟ

Το ethnos.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο που ξεσκεπάζει τη δράση των Τούρκων

Λίγες ημέρες μετά τον εντοπισμό τουρκικών δακρυγόνων σε ελληνικό έδαφος στις Καστανιές του Έβρου, το ethnos.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας βίντεο που δείχνει Τούρκους αστυνομικούς να εκτοξεύουν με ειδικές συσκευές δακρυγόνα προς την ελληνική πλευρά.

Στο βίντεο εμφανίζεται μια ευδιάκριτη ομάδα Τούρκων αστυνομικών, οι οποίοι γονατίζουν, κρύβονται πίσω από ασπίδες και μετανάστες και εκτοξεύουν με ειδικές συσκευές δακρυγόνα προς την πλευρά της Ελλάδας. Οι άντρες αυτοί φοράνε διακριτικά της τουρκικής Αστυνομίας, έχουν πάνω τους κράνη και φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται τον πανικό που επικρατεί για να κάνουν τη «δουλειά» τους.

Τις τελευταίες ημέρες αστυνομικοί που βρίσκονται στα σύνορα άκουγαν κρότους από εκτοξευτήρες από την πλευρά της Τουρκίας, χωρίς να είναι σε θέση να δουν ποιος εκτοξεύει τα χημικά.
 

Αλέξανδρος Καλαφάτης
ΕΘΝΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου