Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί την τουρκική προπαγάνδα και συμπλέει με την στρατηγική του Ερντογάν

Με κάλεσμα για συμμετοχή σε διαδηλώσεις υπέρ των μεταναστών και κάνοντας λόγο για «σύνορα ανοιχτά στην Ευρώπη», η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί, παράλληλα, και την προπαγάνδα της Τουρκίας για νεκρό πρόσφυγα, καταγγέλλοντας την ελληνική κυβέρνηση πως «συγκαλύπτει τη δολοφονία πρόσφυγα στον Έβρο» και πως βυθίζει βάρκες στο Αιγαίο.

Ουσιαστικά, η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει στην ίδια τακτική παρά την ανοιχτή τοποθέτηση Τσίπρα ως προς το κλείσιμο των συνόρων από την Κυβέρνηση και μάλιστα φαίνεται να του απαντά κάνοντας λόγο για «σύνορα ανοιχτά».
Προχωρά όμως και ένα βήμα παραπάνω αφού υιοθετεί τα τουρκικά fake news και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «βυθίζει βάρκες» καθώς και ότι «συγκαλύπτει τη δολοφονία πρόσφυγα στον Έβρο».
Σημειώνεται πως, η Τουρκία αναφέρει, διαρκώς και επισήμως, ότι στα σύνορα έχουν σκοτωθεί πρόσφυγες κάτι που η κυβέρνηση έχει διαψεύσει κάθετα τονίζοντας πως δεν έχει σκοτωθεί μετανάστης από ελληνικά πυρά.
Η ανακοίνωση:
«Ενάντια σε όσους θέλουν μια Ευρώπη φρούριο, ενάντια στις εικόνες ανθρώπων εγκλωβισμένων και διωκόμενων, ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης που καταργεί το άσυλο, βυθίζει βάρκες, δίνει εντολή για ασκήσεις με πραγματικά πυρά στα σύνορα και συγκαλύπτει τη δολοφονία πρόσφυγα στον Έβρο, σήμερα στήνουμε οδόφραγμα στη μισαλλοδοξία και τον φασισμό. Από το Βερολίνο, μέχρι την Αθήνα, να ενωθούν οι φωνές μας για την αλληλεγγύη, ενάντια στον πόλεμο και τα αποτελέσματα που γεννά.
Στηρίζουμε και καλούμε σε συμμετοχή στην πορεία αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 18:00, Καμάρα, Θεσσαλονίκη | 18:30, Προπύλαια, Αθήνα.
Κανένας άνθρωπος μόνος του.
Σύνορα ανοιχτά στην Ευρώπη».

Επιμέλεια: Κωτάντζης Κων/νος (Ευρωπαϊκή Δημοσιογραφία-Ειδικός Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου