Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Οι πεμπτοφαλαγγίτες του ΣΥΡΙΖΑ…

Σας έλεγα παραπάνω πως, ευτυχώς σήμερα δεν είναι κυβέρνηση η εθνομηδενιστική, διεθνιστική κυβέρνηση, υπέρμαχος των πάσης φύσεως ανοικτών συνόρων! Ενώ λοιπόν η Ελλάς δέχεται ευθεία απειλή από την Τουρκία και ενώ όσοι είναι Έλληνες στέκονται στο πλευρό – τούτες τις δύσκολες ώρες – της κυβερνήσεως, το κόμμα των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται απέναντι από αυτήν την παλλαϊκή εγρήγορση. Βρίσκεται απέναντι από το Στρατό μας, από την Αστυνομία και στέκεται αλληλεγγύη με τον εισβολέα! Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή τα “παιδιά” όλων αυτών των διεθνιστών, που αύριο – μεθαύριο κάποιοι Έλληνες ψηφοφόροι – μπαχαλάκηδες θα τους προωθήσουν στην ελληνική Βουλή! Τη Βουλή των Ελλήνων:...

«Άμεση αποσυμφόρηση των νησιών! Κανένα κλειστό κέντρο κράτησης! Τα τελευταία 24ωρα, η κατάσταση στον Έβρο και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και τεταμένη, με τις αυξημένες προσφυγικές ροές που στέλνει η Τουρκία ως μοχλό πίεσης και γεωπολιτικού χαρακτήρα τακτική. Η παντελής έλλειψη σχεδίου από πλευράς κυβέρνησης για τη διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος, έχει ως αποτέλεσμα άνθρωποι να είναι εγκλωβισμένοι στον Έβρο και διωκόμενοι στα νησιά, κυρίως στη Λέσβο.
Η κυβέρνηση ακολουθώντας το δόγμα “αποτροπή” και κλειστές δομές κρίνει πως θα ανακόψει τις προσφυγικές ροές, τη στιγμή που άνθρωποι προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα με κίνδυνο τη ζωή τους.
Οι εικόνες ντροπής από τον Έβρο και τη Λέσβο κάνουν το γύρο του κόσμου. Χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται στοιβαγμένοι περιμένοντας την δυνατότητα να περάσουν στο ελληνικό έδαφος, ενώ παράλληλα δέχονται επιθέσεις από την αστυνομία. “Αγανακτισμένοι πολίτες” με καταφανώς ρατσιστική και φασιστική ρητορική, χυδαιολογούν εναντίον προσφύγων, μεταξύ των όποιων μικρά παιδιά, απαγορεύοντάς τους ως αυτόκλητοι συνοροφύλακες να αποβιβαστούν στην ακτή. Στήνονται μπλόκα στους δρόμους περιμετρικά του καταυλισμού της Μόριας, ώστε να αποτραπούν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες από το να προσεγγίσουν το σημείο. Τα περιστατικά των ημερών αποπνέουν μόνο ρατσισμό και μίσος, δηλητηριάζοντας την ελληνική κοινωνία. Οι πρόσφυγες θα πρέπει να τύχουν της προστασίας που το διεθνές δίκαιο επιβάλλει και η ελληνική κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να μην το εφαρμόζει. Η κυβέρνηση με την έλλειψη οποιουδήποτε σχεδιασμού είναι η μόνη υπεύθυνη για το δράμα αυτών των ανθρώπων.
Καλούμε όλους τους/τις αλληλέγγυους/-ες, τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών, τους νέους και τις νέες, και όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες να σταθούν στο πλάι των προσφύγων και μεταναστών με ανθρωπιά και αλληλεγγύη.
Να μπει ένα τέλος στην Ακροδεξιά κατηφόρα. Με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες θα ζήσουμε μαζί»!
Θα έλεγα σε αυτούς του τάχατες δημοκράτες και προοδευτικούς, που μέσα από αυτούς τους πολιτικούς όρους κρύβουν τα σταλινικά – φασιστικά τους αισθήματα, να κάνουν αυτοί το πρώτο βήμα, το οποίο θα φανερώνει τα ανθρωπιστικά τους αισθήματα! Να φιλοξενήσουν στο σπίτι τους μερικούς από αυτούς τους παράνομους εισβολείς! Όσο για το Διεθνές Δίκαιο, ας το αφήσουν καλύτερα, γιατί δεν γνωρίζουν τι πρεσβεύει ακριβώς, αφού έχουν τύφλα στο μυαλό που έχει κάψει όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου τους!!

Στρατός και λαός χέρι – χέρι…

Καταχειροκροτήθηκαν φορτηγά οχήματα του Ελληνικού Στρατού έμφορτα με Έλληνες στρατιώτες, που πέρασαν μέσα από την κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας.
Με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα, δεκάδες πολίτες της Ορεστιάδας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την παρουσία αυξημένης δύναμης στρατιωτών στην περιοχή του Έβρου, λόγω των μεταναστευτικών ροών που αποπειρώνται να περάσουν στη χώρα μας από τα ελληνοτουρκικά σύνορα.
Ειδικότερα, φορτηγά οχήματα του Ελληνικού Στρατού τύπου Steyer έμφορτα με Έλληνες στρατιώτες πέρασαν μέσα από την κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας, με τελικό προορισμό τις Καστανιές Έβρου. Οι παρευρισκόμενοι τους υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και μηνύματα συμπαράστασης (πηγή: voria.gr)!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου