Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Τα απέραντα συρματοπλέγματα, τα επτασφράγιστα σύνορα σε όλη την Ανατολική Ευρώπη, που είχαν ως στόχο να κρατούν φυλακισμένους τους λαούς στο κομμουνιστικό καθεστώς, ήταν «αντιφασιστικό προστατευτικό τείχος» και έπρεπε να μένουν κλειστά και όποιος τολμούσε να δοκιμάσει να βγει από αυτά τον...έτρωγε το μαύρο το σκοτάδι..Οι ίδιοι κομμουνιστές- μόνο
στην Ελλάδα καθώς σε όλα τα άλλα κράτη είναι ανύπαρκτοι έως απαγορευμένοι- ζητούν να ανοίξουν τα σύνορα για να μπουν οι «κατατρεγμένοι» Είναι ο καινούργιος όρος που μπήκε στο καθημερινό «οπλοστάσιο» της «πολιτικής ορθότητας»...
Οι ηγεσίες τους αλλά και τα κέντρα που τους ελέγχουν γνωρίζουν πολύ καλά πως «ανοιχτά σύνορα»,προϋποθέτουν, την κατάργηση της συνοριακής γραμμής ή αλλιώς την «διεθνοποίηση» του Έβρου και την περιφρόνηση, προς την ελληνική έννομη τάξη.
Τα «Ελεύθερα σύνορα στον Έβρο», σημαίνει, υποχρεωτική μετακίνηση του Δ’ Σώματος Στρατού στα μετόπισθεν (π.χ. Καβάλα)
Τα «Ελεύθερα σύνορα στον Έβρο», σημαίνει μετατροπή της Θράκης σε de facto διεθνοποιημένης γκρίζας ζώνης, και εφόσον θα εποικιστεί με μουσουλμανικούς πληθυσμούς που ζουν χρόνια στην Τουρκία και μιλούν άριστα τα τουρκικά και που τους είδαμε αυτές τις μέρες να φωνάζουν "Ζήτω η Τουρκία" στις επιθέσεις στα σύνορά μας.
Αυτούς τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς θα αναλάβει το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής να τους ενσωματώσει, έτσι ώστε να τουρκοποιήσει την Θράκη με στόχο να την αυτονομήσει. Έτσι θα φτάσουμε να χάσουμε την Θράκη!
Για αυτό Τα «Ελεύθερα σύνορα στον Έβρο», σημαίνει ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Κοινός παρονομαστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου