Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΤΟΥ ΟΛΑ! Σε μίνι διακοπές στην Γκούρα Κορινθίας έκανε το ρεμάλι

O Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε για Κούλουμα στη Γκούρα Κορινθίας, κάνοντας έτσι μίνι διακοπές το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην γραφική πόλη Γκούρα Κορινθίας για να γιορτάσει τα Κούλουμα με φίλους και την οικογένεια του μένοντας σε γνωστό ξενοδοχείο. Κοντά σε αυτή τη περιοχή μάλιστα, ο τέως υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, διατηρεί εξοχικό. Ο Αλέξης Τσίπρας επέστρεψε σήμερα Καθαρά Δευτέρα από την πόλη της Κορινθίας για να συνεχίσει τις υποχρεώσεις του στην πρωτεύουσα.

Η Γκούρα είναι ένα μικρό ορεινό χωριό, κτισμένο στις πλαγιές του όρους Κυλλήνη (Ζήρεια) σε υψόμετρο 1.200 μέτρων νοτιοδυτικά της Κορίνθου, με μόνιμους κάτοικους περίπου 250 άτομα.

goura-tsipras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου