Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Τους πεσόντες στα Ίμια τίμησε η ΟΝΝΕΔ: «Δεν ξεχνάμε εκείνους που έπεσαν προστατεύοντας την πατρίδα»

Τους πεσόντες στα Ίμια Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα Γιαλοψό, τίμησε η Νεολαία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από το Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Νίκο Σιαδήμα και τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου Γιάννη Φυτόπουλο, Μιχάλη Νίκα, Κατερίνα Καραβιώτη και Φλώρα Μαλασίδη τίμησαν τη μνήμη των ηρώων αξιωματικών, που προασπιζόμενοι τα κυριαρχικά μας δικαιώματα θυσιάστηκαν για την πατρίδα, καταθέτοντας στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων Ιμίων.

«Σήμερα συμπληρώνονται 25 χρόνια από από τα Ίμια, όταν οι Έλληνες αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος και Έκτορας Γιαλοψός έδωσαν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν την ελληνική εδαφική ακεραιότητα. Όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν ξεχνάμε εκείνους που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, υπηρετώντας και προστατεύοντας την πατρίδα», αναφέρει η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου