Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Πακιστανοί δάγκωσαν και χτύπησαν με σιδερολοστούς αστυνομικούς στην Παιανία

Άγρια επίθεση από τέσσερις Πακιστανούς, δέχτηκαν στις 03:00 τα ξημερώματα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στην Παιανία, όπως αναφέρει μέσο ενημέρωσης.
Την ίδια ώρα βίντεο από το διαδίκτυο δείχνουν πως οι Πακιστανοί έχουν γίνει κράτος εν κράτει, αψηφούν την καραντίνα και το φωνάζουν. Παράλληλα κουβαλούν οπλισμό.

Στην Παιανία, ένας αστυνομικός δέχτηκε χτύπημα με σιδερολοστό στο κεφάλι, ενώ ένας άλλος δέχτηκε δαγκωνιά, όταν κατά την διάρκεια περιπολίας στην περιοχή, εντόπισαν τους τέσσερις άνδρες να επιχειρούν να αφαιρέσουν μετασχηματιστή της ΔΕΗ.

Οι αλλοδαποί επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών και τους τραυμάτισαν.
Τρεις από τους δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ ο ένας συνελήφθη.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου