Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Επαρχία της Τουρκίας η Θράκη – Ιδιωτική επίσκεψη ο Τσαβούσογλου

Τελικά η Τουρκική διπλωματία , έχει πετύχει να επιβάλλει δικό της πρωτόκολλο ,στις επισκέψεις στην θρακη Τούρκων αξιωματούχων, ως ιδιωτικες. Με το τέχνασμα αυτό ,την αδράνεια της Ελληνικής πολιτείας, έχουν πετύχει να έρχονται σε επαφή με τους Θρακιώτες Έλληνες μουσουλμάνους, σε χώρους που θεωρούνται παράνομοι από την Ελληνική Πολιτεία όπως οι ψευτομουφτειες Κομοτηνής και Ξάνθης, εκεί διατρανώνουν όλοι μαζί την αγάπη τους προς την μητέρα πατρίδα Τουρκία.

Διαχρονικά οι μεταπολιτευτικες κυβερνήσεις επιλέγουν να κλείνουν

τα μάτια στην κατάσταση αυτή,όπως και στην πολιτιστική, θρησκευτική ,πολιτική, κοινωνική παρεμβατικότητα του Τουρκικου προξενείου Κομοτηνής .

Οι λόγοι που δεν αντιδρούν οι Ελληνικές κυβερνήσεις ώστε να επιβάλλουν δικό τους πρωτόκολλο στις επισκέψεις <<ιδιωτικού >> χαρακτήρα Τούρκων αξιωματούχων, όπως και το να αξιώσει τον περιορισμό των Τούρκων προξενικών υπαλλήλων στην Κομοτηνή , σύμφωνα με τη Διεθνή σύμβαση της Βιέννης περι προξενικων σχεσεων ,είναι φαινομενο εθνικής μειοδοσίας.
Εδώ και τώρα απαγόρευση ιδιωτικών επισκέψεων Τούρκων αξιωματούχων στη Θράκη λόγο εθνικής ασφάλειας και μη τήρηση των διεθνών συνθηκών όπως της Συνθήκης της Λωζανης, διπλωματικός έλεγχος στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής και περιορισμός του προξένου στα καθήκοντά του ,εν ανάγκη μη συμμόρφωσης κλείσιμο του τουρκικού προξενείου, τα οφέλη είναι περισσότερα από την ζημία.

Δεν συζητάς με αυτούς που έχουν εδαφικές διεκδικήσεις εις Βάρος της πατρίδος σου,περιορίζεις τις διπλωματικές επαφές μέχρι να αλλάξουν νοοτροπία.

Εαν ο διάλογος αυτός δεν είναι bona fide και ειλικρινής τότε πρέπει να καταγγέλλεται δημοσίως και χωρίς περιστροφές ιδίως όταν είναι φανερή η ανυπαρξία,ουσιαστικής προόδου σχετικά με την ικανοποίηση των βασικών αιτημάτων της ελληνορθόδοξης μειονότητας

Οι εξελίξεις τρέχουν πιο γρήγορα από ότι φανταζόμουν, επαρχία της Τουρκίας η Θράκη

 Του Κουτελίδη Κώστα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου