Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Νέο sms-«φωτιά» του Κύπριου δικηγόρου Αρτεμίου παρουσίασε στην Προανακριτική ο Καλογρίτσας: Τι ανέφερε για Μαρινάκη-Κοντομηνά

Ένα νέο sms του Κύπριου δικηγόρου, Αρτέμη Αρτεμίου, παρουσίασε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής ο Χρήστος Καλογρίτσας.

Ο εργολάβος παρουσίασε στην Προανακριτική Επιτροπή ένα sms στο οποίο γίνεται αναφορά στην ανάγκη να πιεστεί εκπρόσωπος της εταιρείας CCC προκειμένου να εκδοθεί η εγγυητική για το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών

Παράλληλα, ο επιχειρηματίας είπε ότι συνάντησε πολλές φορές τον Αρτέμη Αρτεμίου για τον οποίο δήλωσε πως «ήταν ο ίδιος ο κύριος Παππάς».

Ο Χρήστος Καλογρίτσας που καταθέτει ξανά στην Προανακριτική Επιτροπή στο πλαίσιο της έρευνας για τυχόν ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρθηκε σε μήνυμα που διαθέτει και το οποίο, όπως φέρεται να δήλωσε, προέρχεται από τον πρώην υπουργό και του ζητά να πάρει τον Σάμερ Χούρι της CCC για την εγγυητική.«Να το στείλουν κατά προτεραιότητα γιατί είναι για την ελληνική Κυβέρνηση», είναι η αναφορά στο μήνυμα σύμφωνα με τον Χρήστο Καλογρίτσα.

Ακόμα, ο αποκαλούμενος και «κόκκινος εργολαβος» απαντώντας σε ερωτήσεις μίλησε για την παρουσία του Κύπριου δικηγόρου Αρτέμη Αρτεμίου σε συναντήσεις που είχε με τον Νίκο Παππά υποστηρίζοντας, όπως έγινε γνωστό, ότι θα έφερνε λεφτά για τη συμμετοχή στη διαδικασία της απόκτησης τηλεοπτικής άδειας

Πλεύρης: Ο κύριος Αρτεμίου έλεγε πως θα έβαζε ο ίδιος λεφτά ή για λογαριασμό τρίτων;

Καλογρίτσας: Ήταν ο Αρτεμίου ο ίδιος ο κύριος Παππάς. Είχε τον τρόπο λόγω των επαφών του να φέρει λεφτά. Ο Αρτεμίου έλεγε πως 99% είχαν τα χρήματα και ο Παππας έλεγε 100%.



Ο μάρτυρας φέρεται να υποστήριξε ότι τα παραπάνω δεν «ευδοκίμησαν» προσθέτοντας πως «Μάλιστα την τελευταία Κυριακή με φώναξαν σε ένα σπίτι με τέσσερα πέντε άτομα. Συζητούσαν για το θέμα του αν θα καταστρεφόμουν ή όχι χωρίς εμένα. Θυμάμαι μια γυναίκα. Ήταν ο Νίκος Παππας και κάποιοι άλλοι. Η ομάδα του Νίκου και κάποιοι άλλοι.

Είπαν πάμε να βρούμε τα χρήματα. Είπαν κάποια ονόματα επιχειρηματιών ...δεν ήμουν εγώ στην ομάδα αυτή. Ήμουν πιο πέρα. Με αφαίρεσαν από τη συζήτηση και θεώρησα πως με προσέβαλαν για αυτό».

Έπειτα, ο εργολάβος φέρεται να υποστήριξε πως ακόμη και την επιστολή της αποχώρησής του τη «συνέταξε ο Παππάς και η ομάδα του. Όχι εγώ. Διαφώνησα μάλιστα επειδή είχα κάποιες προσωπικές αναφορές όμως μου είπαν "ή έτσι ή φεύγεις από εδώ". Με εκβίασαν. Και τελικά είπα "οκ έτσι"».

Ο μάρτυρας μίλησε και για συναντήσεις που είχε με επιχειρηματίες και απαντώντας σε ερώτηση αν είχε επαφές και με άλλα πρόσωπα εκτός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Δημήτρη Κοντομηνά, ανέφερε ότι: «Με έστελναν. Δεν πήγαινα. Είδα κι αλλά πρόσωπα. Τον κύριο Μαρινάκη δεν τον είχα δει ποτέ. Πρώτη φορά τον είδα εκεί. Είδα πολλά. Είδα άλλους επιχειρηματίες…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου