Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Τα (νέα) sms του Καλογρίτσα που ανατινάζουν τον Παππά (ονόματα)

 Συνεχίζεται (σήμερα) η κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα στην Προανακριτική που διερευνά τυχόν αξιόποινες πράξεις από την πλευρά του Νίκου Παππά στην υπόθεση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Και ενώ ο πρώην υπουργός έσπευσε να καταθέσει μήνυση κατά του προέδρου της Προανακριτικής Σταύρου Κελέτση, απέφυγε να προχωρήσει σε αντίστοιχη ενέργεια εναντίον του Καλογρίτσα, ο οποίος έχει πει (και τι δεν έχει πει) εναντίον του. Ο κ. Παππάς είπε ότι περιμένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία και ότι μετά θα μηνύσει τον επονομαζόμενο και ως «καπετάνιο».

-Με βάση την κείμενη νομοθεσία, όταν κατατίθεται μια μήνυση, αυτομάτως οπτικοακουστικό υλικό παρανόμως αποκτηθέν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο, προκειμένου να αποδειχτεί η αλήθεια, νομιμοποιείται. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ο Καλογρίτσας εκτιμώ ότι δεν διαθέτει μόνο τα δύο, τρία sms που έχουμε δει, αλλά πολύ περισσότερα. Επίσης, κάτι σα να μου λέει ότι ως παλιός κομμουνιστής κρατούσε γενικώς πρακτικά. Σε κάθε περίπτωση θα είχε ενδιαφέρον τώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η Προανακριτική, να βγει και να μηνύσει τον Καλογρίτσα ο Παππάς.

! Εκτός από τον Μαρινάκη και τον Κοντομηνά, ο στενός συνεργάτης του Τσίπρα, Νίκος Παππάς, είχε μεσολαβήσει για να υπάρξουν συναντήσεις με τον γιο του Ιβάν Σαββίδη, ενώ έστελνε και μηνύματα κάνοντας αναφορές σε κάποιον Μάρη και σε ποσοστά που θα ελάμβανε σε ένα πολυμετοχικό (προφανώς) σχήμα στην τηλεόραση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: powergame.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου