Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Ανατριχίλα στην Γαλλία: 17χρονος λαθρομετανάστης έκοψε το λαιμό πολύτεκνης μητέρας!

Ο ανήλικος λαθρομετανάστης της έκοψε το λαιμό. Ερευνάται εάν προηγήθηκε βιασμός.

Πριν ακόμη συνέλθει από το σόκ της δολοφονίας του νεαρού δασκάλου στο σχολείο στο Αράς, η Γαλλία συνταράσσεται ξανά από την υπόθεση της δολοφονίας μιας πολύτεκνης μητέρας από έναν 17χρονο λαθρομετανάστη με καταγωγή από την Αφρική.

Συγκεκριμένα, ένας 17χρονος υπήκοος της Ακτής του Ελεφαντοστού που ζούσε παράνομα στη Γαλλία συνελήφθη για τη δολοφονία μιας 68χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών, η οποία βρέθηκε στο σπίτι της στη Λιλ με κομμένο το λαιμό και εκτεθειμένο το κάτω μέρος του σώματός της.

Ο ασυνόδευτος ανήλικος, που ονομάζεται Mohamed B., συνελήφθη και τέθηκε υπό αστυνομική κράτηση το βράδυ της Τετάρτης, αφού συνελήφθη από περιπολικό της αστυνομίας καθώς αναζητούσε ξενώνα για να περάσει τη νύχτα.

Σύμφωνα με το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV, ο έφηβος γεννήθηκε το 2006 στην Ακτή Ελεφαντοστού και βρίσκεται παράνομα στη Γαλλία. Εξυπακούεται ότι παραμένει υπό αστυνομική κράτηση και ανακρίνεται.

Το θύμα είχε βρεθεί την Τετάρτη ξαπλωμένο σε μια λίμνη αίματος στην κουζίνα της από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, δήλωσε αστυνομική πηγή στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro.

Μια γειτόνισσα φέρεται να είχε ακούσει κραυγές από το σπίτι λίγο μετά τις 11 το πρωί και είδε τον νεαρό να στραγγαλίζει τη γυναίκα, αλλά χτυπήθηκε η ίδια από τον δράστη όταν προσπάθησε να επέμβει.

“Επέστρεψε στο σπίτι και σήμανε συναγερμό. Όταν έφτασε η αστυνομία, ο δράστης είχε ήδη εξαφανιστεί”, δήλωσε στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

Η Le Figaro ανέφερε ότι στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε μια κάρτα μεταφοράς στο όνομα του υπόπτου.

Αστυνομική πηγή αποκάλυψε ότι ο Mohamed B., παρά την τρυφερή του ηλικία, ήταν ήδη “δυσμενώς γνωστός στην αστυνομία”, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το ποινικό του παρελθόν.

Από την προκαταρκτική έρευνα δεν βρέθηκε καμία σύνδεση μεταξύ του θύματος και του υπόπτου και η αστυνομία εργάζεται με βάση το ότι πρόκειται για τυχαία επίθεση χωρίς σαφές κίνητρο.

Την Πέμπτη διενεργήθηκε αυτοψία, αλλά τα αποτελέσματα δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί.

Δεν είναι σαφές αν το θύμα είχε υποστεί κάποια σεξουαλική επίθεση πριν από τη δολοφονία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου