Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Άδ. Γεωργιάδης: «Συγκλονίζομαι γιατί δεν επιτρέπουν σε έναν υποψήφιο να εκφράσει τις πολιτικές του θέσεις» – Τι είπε για την συμπερίληψη του Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

 Στην σύλληψη και φυλάκιση του εκλεγμένου δήμαρχου Χειμμάρας Φρέντι Μπελέρη αναφέρθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, με αφορμή και την παρουσία του Πέτρου Μπελέρη στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε.

«Συγκλονίζομαι γιατί το αλβανικό καθεστώς δεν επιτρέπει σε έναν υποψήφιο ευρωβουλευτή να μιλήσει για να εκφράσει τις πολιτικές του θέσεις», είπε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

«Εάν ήταν στην Ελλάδα θα μπορούσε».

«Κατηγορούμαι την χώρα μας περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε (…) είμαστε τυχεροί που μένουμε στην Ελλάδα», είπε στη συνέχεια.

«Στην φυλακή για χρηματικούς λόγους ο Φρέντι Μπελέρης (…) είναι ένας καταπληκτικός, ευγενικότατος άνθρωπος», είπε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας.

Παράλληλα, τον χαρακτήρισε εργατικό και πρόσθεσε ότι θα αναδείξει τα δικαιώματα της καταπιεσμένης ελληνικής μειονότητας στην Βόρεια Ήπειρο, ενώ ευχήθηκε του καλή επιτυχία στον εκλογικό του αγώνα.

Η συμπερίληψη του Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο αποτελεί «κίνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη για να αναδείξουν την Βόρεια Ήπειρο»

«Είμαι περήφανος για την Νέα Δημοκρατία, έχει παράδοση για τα δικαιώματα των Ελλήνων ευρωβουλευτών», είπε σε άλλο σημείο ο κ. Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντας το καταληκτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου