Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Οι σοκαριστικοί διάλογοι των ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ μετά τα επεισόδια στου Ρέντη-Το βίντεο «κλειδί»

 Η συνομιλία καταγράφηκε λίγες ημέρες μετά τη δολοφονική επίθεση στα ΜΑΤ, έξω από το κλειστό του Ρέντη

Σοκάρουν οι διάλογοι οπαδών μετά τη δολοφονική επίθεση κατά του Λυγγεριδη στου Ρέντη που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Skai.gr και όπως λένε αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αποδεικνύουν πως σκοπός τους ήταν να σκοτώσουν Αστυνομικό.
Η τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά το θάνατο του αστυνομικού:

- Και ευθεία βολή ε; Μπαμ. 
- Ναι. Και όποιον πάρει ο χάρος
- Τα πήγανε δέκα άτομα εκεί τα άδειασαν όλα. Εδώ ρε μαλ... είχανε σαράντα δυναμίτες ΑΚ. Δεν ήταν μόνο ναυτικές ήταν πολλά τα πράγματα εκείνη την ημέρα. Ξέρεις τι είναι να φας σαράντα δυναμίτες τώρα;
- Πήγανε για θάνατο δηλαδή; Πήγαν να σκοτώσουν;
- Ναι πήγαν να γαμ.... τα ματ και ήταν λίγα τα ματ.

Μάλιστα μετά την «επίτευξη του στόχου τους, ανάρτησαν σε εφαρμογή στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφία που καταδεικνύει την ικανοποίηση τους για το αίσιο για αυτούς αποτέλεσμα.

Το βίντεο «κλειδί» στη υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Λυγγερίδη

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στο Live News για τις νέες εξελίξεις.

Το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη αναφέρει ότι σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας κάποιος τηλεφώνησε κι έδωσε ένα βιντεοληπτικό αρχείο που περιλαμβάνει 15 ψηφιακά βίντεο που δείχνουν το πέταλο του γηπέδου και τα άτομα τα οποία εξήλθαν από το γήπεδο και πήγαν στην επίθεση κατά των αστυνομικών. Έτσι οι αστυνομικοί μέσω αυτού του βίντεο ταυτοποίησαν ποιοι ήταν μέσα στο γήπεδο αλλά και ποιοι βγήκαν από αυτό και συμμετείχαν στην επίθεση κατά του αστυνομικού.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλου, στην δικογραφία αναλύεται η προεργασία που έγινε πριν την επίθεση, δηλαδή πώς αγοράστηκε η βενζίνη αλλά και οι ναυτικές φωτοβολίδες. Επίσης περιλαμβάνεται στην δικογραφία το όνομα αυτού που έδωσε το σύνθημα για την επίθεση. Επιπλέον στην δικογραφία περιλαμβάνονται και πολλές συνομιλίες μεταξύ των συλληφθέντων.

Σημειώνεται, εκτός από την υπόθεση του αστυνομικού που έχασε τη ζωή του, οι συλληφθέντες φέρονται να εμπλέκονται σε άλλα περιστατικά οπαδικών επεισοδίων, ενώ τις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων σύλληψης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου