Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Ρωμανός ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ Φαραντούρη: Πότε μας κορόιδευε; Όταν δούλευε σε μη κρατικό ΑΕΙ ή σήμερα;

 Ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ στην οποία κατηγορεί τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φαραντούρη, ότι επιχειρεί να ξεγελάσει την κοινή γνώμη σχετικά με τη θέση του κατά των μη κρατικών μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων, έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Πιο συγκεκριμένα o Νίκος Ρωμανός δημοσίευσε ανάρτηση που συνοδεύεται από στοιχεία σχετικά με συνεργασία του κ. Φαραντούρη ως επισκέπτης καθηγητής με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου το διάστημα 2007-2017. O εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ γράφει χαρακτηριστικά: «Πότε μας κορόιδευε ο κ. Φαραντούρης; Όταν δίδασκε σε μη κρατικό πανεπιστήμιο της Κύπρου; Ή σήμερα που είναι κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα;».

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές ημέρες ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε ανοιχτά κατά των μη κρατικών ΑΕΙ ενώ υποστήριξε ότι το σχετικό νομοσχέδιο θα το έκρινε αντισυνταγματικό το ΣτΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου