Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 3ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
3ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

  Η Εθελοντική ομάδα του ομίλου μας, διοργάνωσε  με επιτυχία τον 3ο ποδηλατικό γύρο των Μεγάρων την  Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010.
 Η διαδρομή περιλάμβανε επισκέψεις και ξενάγηση σε αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους, και σε περιοχές περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.
 Η εκκίνηση δόθηκε από τα γραφεία του ομίλου στον Φόρο, έναντι των κτελ και είχε μήκος 20 χιλιομέτρων με δύο ενδιάμεσες στάσεις: α) στο Χριστό, στο κάμπο β) στα φωτοβολταΐκά του κυρίου Προίσκου στις  άκρες.
 Ο τερματισμός έγινε στο ανοιχτό θέατρο ( άλσος Θεόγνιδος) και είχε διάρκεια δυόμιση ωρών.
  Χορηγοί της ποδηλατοδρομίας ήταν: οι αφοί Στρατούρη (ποδηλάτου χώρος) με 3 ποδήλατα, 10 κράνη ποδηλατών και αρκετά μικροδώρα, ο ΔΟΑΑΜ με αναμνηστικά μπλουζάκια και ο Κος Κλεάνθης Βαρελάς  με μεγάλη ποσότητα εμφιαλωμένων νερών, τους οποίους και ευχαριστούμε.
 Ένα θερμό ευχαριστήριο θα απευθύνουμε επίσης και α) στην τροχαία Μεγάρων, η οποία πλοηγήθηκε και περιφρούρησε την ποδηλατοδρομία με ικανό αριθμό τροχονόμων β) στους Μεγαρίτες γιατρούς που αποτέλεσαν  την ιατρική ομάδα παρακολούθησης, Κυρίους: Ρήγα Αντώνιο καρδιολόγο, Δρομπόνη Αντώνιο καρδιολόγο, Παπαλευθέρη Ελευθέριο πνευμονολόγο και Καράμπελα Κωνσταντίνο οφθαλμίατρο, γ) στην Λέσχη Μοτοσικλετιστών Μεγάρων που σε συνδυασμό με εθελοντές μας μοτοσικλετιστές, συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της ποδηλατοδρομίας, δ) στους ομιλητές των ξεναγήσεων, Κα Ψηλάτη Ολυμπία αρχαιολόγο και μέλος μας,  Κο Προίσκο Σπήλιο μηχανολόγο ε) σε όλες τις τοπικές εφημερίδες για τις συνεχείς και ολοσέλιδες καταχωρίσεις τους, κάτι το οποίο συνέβαλε σημαντικά στο να συμμετέχουν 370 περίπου ποδηλάτες και τέλος, στους εθελοντές μας που απέδωσαν τα μέγιστα για να οργανωθεί με τέτοια επιτυχία ο 3ος ποδηλατικός γύρος των Μεγάρων.
  Να ευχαριστήσουμε επίσης τους υποψηφίους δημάρχους, Κο Σταμούλη Γρηγόρη, Κο Μαρινάκη Ιωάννη και Κο Δέσκο Αναστάσιο οι οποίοι παρευρέθησαν στην κλήρωση και απονομή των δώρων, αλλά και όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που ήταν κοντά μας, ακόμα και κατά την διάρκεια της ποδηλατοδρομίας  ως ποδηλάτες.
  Έπειτα από την επιτυχία και αυτής της ποδηλατοδρομίας, ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τους ποδηλάτες για την άνοιξη του 2011, με περισσότερο κέφι και περιήγηση στις όμορφες περιοχές της Μεγαρίδας.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Κατερινίτσας Δημήτριος


Δ/ΣΗ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ –ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΟΡΟΣ- ΕΝΑΝΤΙ ΚΤΕΛ 
Τηλ.  22960 – 24444   fax: 22960 – 21045 - 21120  e-mail: aokoyros@in.gr    www.aokoyros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου