Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ BLOGS ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΦΩΝΙΖΟΥΝ !!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ

 

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ... ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ!!!



ΜΕΤΑ ΤΟ "ΓΙΩΡΓΚΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ" ΣΤΟ... "ΝΤΗΜΗΤΡΗ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ) ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ στο φύλλο της 2/10/2010, σελίδα 17, 120 Πακιστανοί ψηφοφόροι θα ψηφίσουν και θα στηρίξουν ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ-ΦΩΤΙΟΥ. Πλήρως αναμενόμενο!


Η γραμμή που ακολουθεί ο κ. Στρατιώτης είναι καθαρά κομματική και φαίνεται από τις επαφές του με τους αλλοδαπούς της περιοχής.


Ο σοσιαλιστικός στρατός χρειάζεται ανανέωση, οπότε οι αγνοί ψηφοφόροι είναι οι καταλληλότεροι. Όπως οι αγαθοί που το 1981 πίστεψαν στον Ανδρέα και έγιναν οι στρατιώτες του. Αργότερα έγιναν το δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα που στις μέρες μας καταρρέει, μαζί με το πολιτικό σύστημα. Και επειδή ο Γιωργάκης δεν φοράει παντελόνια, έφερε την ΤΡΟΪΚΑ να το κατεδαφίσει...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου