Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ;

Από το νέο του Υπουργείο ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ο κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ καλείται να τρέξει όσο πιο γρήγορα μπορεί για να προλάβει και να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε από το Υπουργείο Οικονομικών, δηλαδή να ξεπουλήσει τον αέρα τον ήλιο και την θάλασσα της Ελλάδας…!!!

Είναι είδη σε εξέλιξη να υπογραφούν οι συμβάσεις ώστε να ανατεθούν οι εξορύξεις γιατί οι έρευνες στην ουσία έχουν τελειώσει εδώ και....

δεκαετίες του υποθαλάσσιου πλούτου της χώρας…!!!

«Φρόντισαν» να βγάλουν από την μέση την ΝΟΡΒΗΓΙΑ, και οι ρυθμοί ανάθεσης και οριοθέτησης του ΑΟΖ τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα…!!!


Από την άλλη τρέχει να προλάβει να υπογράψει διακρατικές συμφωνίες με την ΓΕΡΜΑΝΙΑ για να της εκχωρήσει τα δικαιώματα αξιοποίησης του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΗΛΙΟΥ για την υπερκοστολογιμένη ενέργεια που θα αγοράζει ο Έλληνας καταναλωτής με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών.


Και σαν να μην έλειπε και αυτό πρέπει να προλάβει να δεσμεύσει και μερικά από τα βουνά μας ώστε να τα γεμίσει με ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ παραγωγής ενέργειας από τον αέρα…!!!


Να υπενθυμίσουμε ότι η παραγωγή ενέργειας με τους σημερινούς τρόπους κοστίζει πολύ λιγότερο από τα φωτοβολταικά και αιολικά πάρκα…!!!


Όλα αυτά θα περιορίσουν κάθε πρόσβαση από τον Έλληνα στα βουνά και όχι μόνο, αδιαφορώντας και για την χλωρίδα και πανίδα αυτών των περιοχών, δηλαδή θα γεμίσει η χώρα μας καθρέφτες αντί καρποφόρων δένδρων πρασίνου και προϊόντα που χρειάζεται ό Ελληνικός λαός για διατροφή.( Μάλλον αυτά τα ετοιμάζουν σαν μεταλλαγμένα που θα μας προωθούν από τρίτες χώρες)..

…!!!

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ του ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ θα είναι τα αξιοθέατα των απανταχού ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ και ΚΑΘΡΕΦΤΩΝ…!!!


Όλα τα παραπάνω σήμερα γίνονται πολύ γρήγορα και τις τελευταίες ημέρες οι προσπάθειες εντείνονται για να προλάβουν να μπούνε οι υπογραφές…!!!


Αυτό τον ρολό έχει αναλάβει ο «αφελής» κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στα δύο χρόνια που ανέλαβε τα αντίστοιχα υπουργεία…!!


Δηλαδή να ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και να την υποδουλώσει ενεργειακά για τα επόμενα 100 χρόνια..


ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ…!!!


Ελπίζουμε να διαβάσουν το άρθρο οι «έντιμοι» ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και να τον «περιποιηθούν» με την πρώτη του εμφάνιση σε δημόσιο χώρο…!!!


Π.Α / THOUREIOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου