Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

To ΔΝΤ αποφάσισε να γίνει και επίσημα ο διεθνής νταβατζής

Απόφαση για αυθαίρετη παρέμβαση στα εσωτερικά όλων των χωρών, είναι το αποτέλεσμα της τελευταίας συνεδρίασης του ΔΝΤ, το οποίο προφασιζόμενο την διεθνή οικονομική ισορροπία, προφανώς αυτοχριζόμενο ως διεθνής νταβατζής, ανακοίνωσε πως θα παρεμβαίνει και θα ελέγχει όλα τα κράτη...
Ίσως, οι προϊστάμενοι λειτουργίας του συγκεκριμένου διεθνούς χρηματοπιστωτικού οργανισμού (που αντλεί κεφάλαια από όσους εκβιάζει και καταστρέφει οικονομικά) δεν έχουν κατανοήσει πως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να υπεισέρχεται και να παρεμβαίνει στα εσωτερικά κάποιου κράτους, παρά μόνο εάν κληθεί για να παρέμβει.

Όμως, επειδή το ΔΝΤ είναι η βιτρίνα της Νέας Τάξης, η τελευταία του απόφαση για αυθαίρετη παρέμβαση και οικονομικό έλεγχο όλων των κρατών, αποτελεί και την κίνηση απέκδυσης του προσωπείου και εμφάνισής του με το πραγματικό του πρόσωπο. Είναι, δε, τέτοιοι οι μηχανισμοί λειτουργίας του ΔΝΤ, που δεν συμβαδίζουν με την κοινή λογική, ούτε με τα απλά μαθηματικά, προκειμένου να αποδώσουν το θεμιτό (για το ΔΝΤ) αποτέλεσμα και την επιβολή οικονομικής επικυριρχίας στα κράτη.

Το καλύτερο παράδειγμα (που αποδεικνύει την στρεβλή λειτουργία του ΔΝΤ) είναι η Κύπρος, της οποίας το χρέος είναι μετρηθεί από τράπεζες και διεθνείς οικονομικούς οργανισμούς και βρέθηκε πως ήταν στο ύψος των 2,5 δισ. ευρώ. Όταν όμως οι ελεγκτές του ΔΝΤ "μέτρησαν" το χρέος, το βρήκαν 10 δισ. ευρώ!!! Περνώντας 10 ημέρες, σε δεύτερο έλεγχο από αμερικανικό οικονομικό οργανισμό (που έχει "αγαστές" σχέσεις με το ΔΝΤ) το χρέος της Κύπρου εκτινάχθηκε στα 15 δισ. ευρώ!!!

Με απλά λόγια, το ΔΝΤ μετρά και καταγράφει χρέη με τον δικό του μοναδικό τρόπο και στη συνέχεια αφήνει τις "αγορές" (τράπεζες) να επιτεθούν στο "θύμα" που το ίδιο το ΔΝΤ δημιούργησε. Δηλαδή, με την τακτική της μαφίας, το ΔΝΤ στοχοποιεί και στη συνέχεια αφήνει στα κοράκια να αποτελειώσουν το θύμα... Ο λόγος; Μα, φυσικά ο πλούτος του κάθε κράτους...

Έτσι, όπως μεταδίδουν σήμερα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, το Διεθνές Νομισμτικό Ταμείο ενέκρινε την πρόταση να γίνεται στο εξής υποχρεωτικά αξιολόγηση για το αν η πολιτική γραμμή κάποιας χώρας επηρεάζει το διεθνές νομισματικό σύστημα και όχι προαιρετικά, όπως ήταν μέχρι τώρα.

«Αν και η επιτήρηση της τακτικής που ακολουθεί κάθε μέλος για την τιμή συναλλάγματος παραμένει στο επίκεντρο του Ταμείου, η νέα απόφαση θα παρέχει μια βάση για το ΔΝΤ ώστε να έχει μια πιο αποτελεσματική συνεργασία με τα μέλη όσον αφορά στην εγχώρια οικονομία και τις οικονομικές τακτικές», δήλωσε η επικεφαλής του Οργανισμού, Κριστίν Λαγκάρντ.

«Η απόφαση», πρόσθεσε, «ήταν ένα σημαντικό βήμα προς την "επανεκκίνηση" του τρόπου με τον οποίο το ΔΝΤ διεξάγει την επιτήρηση, την παρακολούθηση και αξιολόγηση των οικονομιών των μελών του, αλλά και των οικονομικών και χρηματοοικονομικών εξελίξεων».

Η αρχή της παγκόσμιας κυβέρνησης; Ίσως... Το βέβαιο είναι πως ζούμε την εποχή των διεθνών οικονομικών τρομοκρατών και δολοφόνων κρατών και λαών. Και το καταστροφικότερο "εργαλείο" της Νέας Τάξης, είναι το Διεθνές Νομισμτικό Ταμείο, το οποίο λειτουργεί με την λογική του "ελεύθερου σκοπευτή"... Άλλωστε, η μέχρι σήμερα διεθνής ιστορία του ΔΝΤ και οι συστηματικές καταστροφές που έχει επιφέρει στα κράτη που παρενέβη, επιβεβαιώνουν πλήρως τον χαρακτηρισμό του διεθνή δολοφόνου...

Κωνσταντίνος
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου