Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ροντούλης: Ο Καμμένος μας ζήτησε να στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ

Υπόγεια συμμαχία και συμφωνία για μετεκλογική συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε στο “Βήμα της Κυριακής” ο πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης Παπαδήμου, και επί σειρά ετών κορυφαίο στέλεχος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Αστέριος Ροντούλης....
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στο “Βήμα της Κυριακής” ο Αστέριος Ροντούλης, ο Πάνος Καμμένος ζήτησε από τον πολιτικό φορέα Πατριωτικό Κέντρο, στον οποίο ανήκει ο κ. Ροντούλης, να δεσμευτεί εκ των προτέρων ότι θα δώσει μετεκλογικά ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ.

 Προσθέτει ακόμη ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τους ζήτησε να στηρίξουν μια μετεκλογική συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

“Το Πατριωτικό Κέντρο δεν θα μπορούσε να συναινέσει ή να αποδεχθεί μια αφύσικη λογική διακυβέρνηση της χώρας από ένα ετερογενές μείγμα πατριωτικών δυνάμεων και ΣΥΡΙΖΑ”, σημειώνει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του στο “Βήμα της Κυριακής” και τον δημοσιογράφο Άρη Ραβανό ο Αστέριος Ροντούλης.

Πηγή: ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου