Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Aλλάζουν τα δεδομένα σε νέα δημοσκόπηση της ALCO...

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της δημοσκόπησης της Alco για το Newsit αναφορικά με την Χρυσή Αυγή, δεδομένου μάλιστα ότι πραγματοποιήθηκε μεταξύ 20-23 Σεπτεμβρίου,
δηλαδή μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι και τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της δράσης του κόμματος. 

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το 78% των ερωτηθέντων

δηλώνει ότι η δημοκρατία κινδυνεύει από τα πρόσφατα περιστατικά βίας, ένα 18% απαντά «όχι».

Ένα αξιοσημείωτο στοιχείο της έρευνας, που αναδεικνύει το τι πιστεύουν οι πολίτες για τον τρόπο δράσης της Χρυσής Αυγής, είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων (74%) θεωρεί ότι υπάρχει συντονισμός και σχέδιο για τα περιστατικά βίας που σημειώθηκαν, ενώ το 15% πιστεύει ότι είναι μεμονωμένα περιστατικά.

Πιο αρνητική στάση απέναντι στη Χρυσή Αυγή μετά τα πρόσφατα γεγονότα έχει το 45% των ερωτηθέντων, ενώ το 39% δηλώνει πως έχει την ίδια αρνητική στάση που είχε και πριν. Το 7%, όμως, δηλώνει ότι έχει την ίδια θετική στάση απέναντί της.

Επιπλέον, το 81% πιστεύει ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι δημοκρατικό κόμμα και το 69% ότι έχει ναζιστική ιδεολογία. Στον αντίποδα, ένα 12% πιστεύει ότι είναι δημοκρατικό κόμμα και ένα 13% ότι δεν έχει ναζιστική ιδεολογία.

Η οργή για το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα είναι το βασικό κριτήριο όσων δήλωσαν ότι ψήφισαν Χρυσή Αυγή, με ποσοστό 39%, απάντηση που την αναδεικνύει σε κόμμα οργής.

Ενδιαφέρον είναι, όμως, ότι το 21% των ψηφοφόρων της δηλώνει ότι η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστικό κόμμα και, άρα, συνειδητά την ψηφίζει ως τέτοιο...

Μεγάλη μείωση σημειώνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, που βγαίνει ωστόσο τρίτο κόμμα στη Βουλή, χάνοντας 4 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τον Ιούνιο (δημοσκόπηση Alco Ιουνίου για το Newsit) και πέφτουν στο 6,8% από το 10,8%, καταγράφοντας το χαμηλότερο ποσοστό μέχρι σήμερα από την αρχή του 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου