Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Βρέθηκε 40 φορές περισσότερο πετρέλαιο από ότι υπάρχει σ' όλη τη Γη σε δορυφόρο του Κρόνου!

Βρέθηκε 40 φορές περισσότερο πετρέλαιο από ότι υπάρχει σ' όλη τη Γη σε δορυφόρο του Κρόνου!
Απίστευτες ανακαλύψεις έγιναν στην Ευρώπη, τον δορυφόρο του Δία, από το τηλεσκόπιο «Hubble. Σύμφωνα με δύο νέες επιστημονικές ανακοινώσεις που έγιναν στο διεθνές συνέδριο της Αμερικανικής Γεωφυσικής Ένωσης στο Σαν Φρανσίσκο, και όπως γράφουν τα BBC...
Reuters και «New Scientist». Η παγωμένη Ευρώπη κρύβει θησαυρούς. Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Λόρεντς Ροθ του Νοτιοδυτικού Ερευνητικού Ινστιτούτου του Τέξας ανέφεραν δύο πελώριες στήλες υδρατμών ύψους έως 200 χιλιομέτρων. Την ίδια ώρα ερευνητές, με επικεφαλής τον Ράντι Κερκ της Αμερικανικής Γεωλογικής Υπηρεσίας, που ανέλυσαν τα στοιχεία που συγκέντρωσε το διαστημόπλοιο Κασίνι που μετά από επτά χρόνια πορείας έφτασε πέρσι στον δορυφόρο του Κρόνου, Τιτάνα και τον μελετά βρήκα μία θάλασσα- υδρογονανθράκων με βάθος 160-170 μέτρων που περιέχει περίπου 9.000 κυβικά χιλιόμετρα υγροποιημένου φυσικού αερίου. Πρόκειται για 40 φορές μεγαλύτερο κοίτασμα από όλα τα γνωστά αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στη Γη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου