Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΘΕΣΗ Ν.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΑΛ ΣΑΛΕΧ- Κ.ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ. «Μωρή γελοία δεν ξέρεις τι λες, είσαι ηλίθια»

Σφοδρή φραστική επίθεση στους διαδρόμους τηλεοπτικού καναλιού δέχθηκαν η Αφροδίτη Αλ-Σάλεχ του ΠΑΣΟΚ και η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Αθανασίου. Παραμονές Χριστουγέννων οι τρεις πολιτικοί συμμετείχαν στο πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής. Ενώ η εκπομπή βρισκόταν στον αέρα και ενώ η Αφροδίτη Αλ-Σάλεχ ανέλυε τον όρο «εκτσογλανισμός» που χρησιμοποίησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ΚΠΕ αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε φραστική επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.....
Ωστόσο, ο καβγάς μεταφέρθηκε, μετά το τέλος της εκπομπής, στους διαδρόμους του καναλιού. Οπως σημειώνει ο «Βηματοδότης» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε φραστικά στην κυρία Αλ-Σάλεχ λέγοντάς της:
«Μωρή γελοία δεν ξέρεις τι λες, είσαι ηλίθια, δεν πάτε όλοι στο διάολο» και πολλά άλλα γαλλικά. Η κυρία Παπακώστα που βρισκόταν επίσης στο χώρο παρενέβη λέγοντας απευθυνόμενη στον Νάσο Αθανασίου ότι είναι «ντροπή να λες τέτοιες κουβέντες σε μία κυρία».Η παρέμβαση αυτή διόλου δεν... έκοψε τη φόρα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος συνέχισε την επίθεση αυτή τη φορά κατά της βουλευτού της ΝΔ:«Δεν βγάζεις και εσύ τον σκασμό μωρή. Αντε βούλωστο μωρή», φέρεται να της είπε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου