Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Σαμαράς: Επιστροφή στο… χάος με ΣΥΡΙΖΑ

Σε άρθρο του στην “Καθημερινή της Κυριακής” ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς περιγράφει την “επόμενη μέρα” της Ελλάδας...
και σημειώνει πως η κυβέρνηση θα περάσει στο επόμενο κύμα μεταρρυθμίσεων “με αιχμή του δόρατος τη μείωση του χρέους”.

Στο άρθρο που φέρει τον τίτλο “Η επόμενη μέρα: Μεταρρυθμιστικό άλμα στο αύριο”, ο Αντώνης Σαμαράς, εξαπολύει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, -χωρίς να τον κατονομάζει- τον oποίο κατηγορεί για πολιτικές “που θα επιστρέψουν τη χώρα στα ελλείμματα”.

Ο Πρωθυπουργός επισημαίνει ακόμα στο άρθρο του “ότι όποιος διακηρύσσει ότι το χρέος μας είναι ‘μη βιώσιμο’, δεν πηγαίνει σε “‘νέα διαπραγμάτευση’. Λέει στις αγορές να μην τον δανείζουν! Και πηγαίνει σε νέο αναγκαστικό δανεισμό, με νέους επαχθείς όρους! Όποιος επιστρέφει τη χώρα στα ελλείμματα – που με τόσο κόπο ξεπεράσαμε – δεν ‘χτυπά τη λιτότητα’. Αναγκάζεται να δανειστεί από εκείνους τους οποίους… ‘εκβιάζει’ να του κόψουν το χρέος.”

Ο Πρωθυπουργός αναφέρει ακόμη πως για την πολιτική σταθερότητα είναι κρίσιμες παράμετροι η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και να προχωρήσει απρόσκοπτα η Συνταγματική αναθεώρηση που ξεκινά.

Πηγη:ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου