Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Πάγκαλος: "Το ΠΑΣΟΚ τέλειωσε και πρέπει να αυτοδιαλυθεί"

«Το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει και πρέπει να αυτοδιαλυθεί» τόνισε στον Bήμα FM o Θεόδωρος Πάγκαλος.

Δήλωσε μάλιστα ότι «ούτε ο Βενιζέλος ούτε ο Παπανδρέου εκφράζουν αυτό που θέλει ο
κόσμος του ΠΑΣΟΚ».

«Ο κ. Παπανδρέου πρέπει να φύγει απο την πολιτική όπως ζητά το 91% του κόσμου στις δημοσκοπήσεις, ενώ ο κ. Βενιζέλος είναι ο πιο μισητός πολιτικός μετά τον Νίκο Μιχαλολιάκο» δήλωσε δε ο κ. Πάγκαλος.

Όπως εξήγησε χαριτολογώντας για να ηγηθεί της παράταξης «χρειάζεται ένας πολιτικός με μέλλον, εγώ δεν έχω μέλλον, είμαι 76 χρονών... Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πεθάνω κι αύριο όμως».

Ο πρώην υπουργός πρόσθεσε ακόμη, ότι προτίθεται να μηνύσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τον τίτλο «Δημοκρατική Παράταξη» υποστηρίζοντας ότι του ανήκει η κυριότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου