Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Τις κότες Μιχαλολιάκο και Παναγιώταρο καίει ο «Περίανδρος» για την υπόθεση Κουσουρή

[Και είναι κότες γιατί δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και μυξοκλαίνε... και φυσικά γιατί τα φόρτωσαν όλα στον "συναγωνιστή" τους Περίανδρο κάνοντας εκ των υστέρων ότι δεν τον γνώριζαν... Αυτοί θα πάνε να πάρουνε την Πόλη;  Να τους έχεις δίπλα σου συναγωνιστές να κοιμάσαι ήσυχος... ότι στην πρώτη στραβή θα το βάλουν στα πόδια...]

Τον προφυλακισμένο αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο εμπλέκει ο Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, γνωστός και ως «Περίανδρος», στη δολοφονική επίθεση εναντίον του Δημήτρη Κουσουρή, τον Ιούνιο του 1998.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, υπάρχει καταγεγραμμένη συνομιλία του «Περίανδρου», μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στην οποία λέει ότι ο Ν.Μιχαλολιάκος είχε δώσει την εντολή για το χτύπημα στον Κουσουρή και ότι μαζί του (σ.σ. με τον Ανδρουτσόπουλο) ήταν παρών στην επίθεση ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Παναγιώταρος.

«Δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα (σ.σ. οι Χρυσαυγίτες). Με τρέμουν. Και δεν με τρέμουν επειδή μπορώ να τους γ... με τα χέρια και όχι μόνο, έχω και τον νόμο στα χέρια μου. Αν ανοίξω το στόμα μου στέλνω φυλακή τον Παναγιώταρο για φυσικό αυτουργό για τα επεισόδια του '98 και ηθικό αυτουργό στέλνω φυλακή τον Μιχαλολιάκο» λέει ο Ανδρουτσόπουλος.

Ο ίδιος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δηλώνει ότι οι δικαστικές αρχές έχουν στοιχεία για να ξανά ανοίξει ο φάκελος της υπόθεσης Κουσουρή.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου