Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ!

putaola
 Ο ήπιος γενικά κ. Σταθάκης εξαπέλυσε τα βέλη του προς την πλευρά του κ. Λαφαζάνη λέγοντας πως η Δημιουργία ενός πολιτικού φορέα υπερ της επιστροφής στη Δραχμή θα είναι αποτυχημένο και περιθωριακό. Το ζήτημα δεν είναι το νόμισμα αλλά η πολιτική που εφαρμόζεται.
Για το θέμα των εκλογών απεφάνθει πως αν η Κυβέρνηση δεν έχει την πλειοψηφία αναγκαστικά θα προσφύγει σε εκλογές. Όπως ο ίδιος τόνισε "Μια κυβέρνηση που δεν στηρίζεται πλήρως από τους βουλευτές της έχει πρόβλημα αποτελεσματικότητας, γι’ αυτό θα πρέπει από τις συλλογικές διαδικασίες να προκύψει μια νέα στρατηγική, ένας νέος σχεδιασμός του κόμματος με βάση τα
δεδομένα που έχουμε μπροστά μας."
Στο ίδιο κλίμα και η κ. Γεροβασίλη η οποία κατέστησε σαφές πως η κυβέρνηση είναι αντίθετη όσον αφορά μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού, γιατί δεν είναι διατεθιμένη η κυβέρνηση να παραδώσει την λαική εντολή σε εκπροσώπους ενός αποτυχημένου συστήματος για να μπούν απο την πίσω πόρτα.
Καθυσηχαστική εμφανίστικε στο κατα πόσο μπορεί να αποφευχθεί η διάσπαση, λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα δημοκρατικό που μέσα απο την διαφορετικότητα του καθενός στις απόψεις του, καταφέρνει και μένει πάντα ενωμένος.
Ερωτηθείσα για το αν θα μείνει βουλευτής ο κ. Βαρουφάκης απάντησε πως το Μαξίμου ποτέ δεν πήρε τον ρόλο του τιμητή πολιτικών συμπεριφορών και ούτε θέλησε ποτέ να αντικαταστήσει τα συλλογικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος τόνισε πως πρωταρχικός στόχος του Μαξίμου και της Κυβέρνησης είναι να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τον Ελληνικό Λαό, στην οικονομική ανέχεια, την λιτότητα και πως θα βγούμε απο αυτό τον δρόμο της ύφεσης.
Το τελικό συμπέρασμα απο τις δηλώσεις του κάθε στέλεχους του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως πλέον το χάσμα έιναι αγεφύρωτο, ένα κόμμα που ήταν αντιμνημονιακό χωρίστικε σε δύο συνιστώσες, και πλέον έχει αντιπολίτευση ο κ. Τσίπρας μέσα στο ίδιο του το κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου