Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Αποκάλυψη: Σοκαριστική η συρρίκνωση στην Ελληνική οικονομία- Μηδαμινές πιθανότητες ανάκαμψης!

kleisimo

Η έκθεση του βρετανικού ινστιτούτου National Institute of Economic and Social Research (NIESR) που παρουσιάστηκε στη Telegraph, βλέπει περαιτέρω ύφεση στην ήδη συρρικνωμένη Ελληνική οικονομία με καταστρεπτικές συνέπειες...
Η αύξηση του ΦΠΑ και οι αυστηροί δημοσιονομικοί στόχοι οδηγούν την ελληνική οικονομία σε συρρίκνωση κατά 3% το 2015 και 2,3% το 2016, παραμένοντας δηλαδη σε ύφεση τουλάχιστον μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς κάτι που απομακρύνει την ανάκαμψη ακόμη περισσότερο μετά απο το συνεχές depression.
Το στέλεχος του Ινστιτούτου, Τζακ Μίνινγκ, δήλωσε "Δεν

διαφαίνεται για την Ελλάδα καμία επιστροφή στα επίπεδα που ήταν πριν από την ένταξή της στο ευρώ το 2001, πόσο μάλλον σε αυτά που ήταν πριν προκύψει η κρίση, άρα πρόκειται για μια παρατεταμένη και σοβαρή οικονομική κρίση για την Ελλάδα".
Μέχρι το τέλος του 2016, η ελληνική οικονομία θα έχει συρρικνωθεί κατά 30% σε σχέση με τα επίπεδα του '07 και κατά 7% σε σχέση με το μέγεθός της πριν την ένταξη της χώρας στο ευρώ το 2001.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου