Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Βόμβα! 20 δημοσιογράφοι παραπέμπονται για θαλασσοδάνεια…


Μετά την απόφαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου να μην ασκήσει αναίρεση κατά του παραπεμπτικού βουλεύματος, οι 35 πασίγνωστοι επιχειρηματίες και τραπεζίτες παραπέμπονται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αναφορικά με την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που προκάλεσε ζημία στο Δημόσιο, ύψους περίπου 300.000.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οκτώ εκ των 35 υπέβαλαν αίτηση αναίρεσης κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών που παρέπεμπε τους κατηγορουμένους της υπόθεσης σε δίκη.
Πρόκειται για τους Κ., Ρ., Φ. και πέντε υπαλλήλους του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Σύμφωνα με την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου το παραπεμπτικό βούλευμα παραμένει σε ισχύ, καθώς δεν κρίνεται αναγκαίο να αναιρεθεί το παραπεμπτικό βούλευμα.
Με άλλα λόγια οι κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο ΤΤ θα
δικαστούν με βάση όσα διατάσσει το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου που τους αποδίδει - κατά περίσταση- τις κατηγορίες της απιστίας και απάτης με τις επιβαρυντικές διατάξεις του ν. 1608/1950 περί καταχραστών του Δημοσίου και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος), για ορισμένες εκ των οποίων προβλέπεται ακόμα και η ποινή της ισόβιας κάθειρξης. 
Στη λίστα με τους εμπλεκόμενους που φαίνεται πως προκάλεσαν ζημία εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στο δημόσιο, περιλαμβάνονται: 
Οι πρώην επικεφαλής του Τ.Τ. Φ. και Π. και στελέχη της τράπεζας.
Επίσης οι επιχειρηματίες Κ., Λ., Μ., Ρ., Λ., καθώς και η πρώην επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Σ. 
Τέλος, στο φαγοπότι των εκατομμυρίων ευρώ φαίνεται να εμπλέκονται και 20 δημοσιογράφοι… Τα ονόματα ηχηρών δημοσιογράφων φιγουράρουν στη λίστα!
Γιατί κανείς όμως δεν μιλά για αυτό;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου